EL CLUB

Dijous, "El club" uneix Sopa de Cabra en una actuació única i irrepetible

Dijous, els components del grup de rock català Sopa de Cabra es tornaran a reunir al plató de "El club", cinc anys després de la seva separació, en una actuació exclusiva per homenatjar el guitarrista de la banda Joan Cardona, "Ninyín".

Aquest dijous, 18 de gener, Sopa de Cabra actuarà en exclusiva a "El Club", el magazín que dirigeix i presenta Albert Om.

L'actuació coincideix amb el cinquè aniversari de la separació de Sopa de Cabra i també vol ser un record per al guitarrista de la banda Joan Cardona, "Ninyín", mort a causa d'un càncer el 20 de gener del 2002.

Al llarg del programa repassarem amb Gerard Quintana, Josep Thió i el biògraf del grup, Pep Blay, els inicis i els millors moments d'una de les bandes més importants del rock català dels anys 90. El públic estarà format per diferents generacions de fans de Sopa de Cabra i també, des de casa, els espectadors podran homenatjar el grup gironí a través dels sms.

Gerard Quintana i Josep Thió interpretaran "Seguirem somiant", un tema dedicat al desaparegut Ninyín. La cançó forma part de l'àlbum "Podré tornar enrere. El tribut a Sopa de Cabra", que recentment ha sortit a la venda. Es tracta d'un recull de versions dels seus èxits on diferents artistes com la Beth, Amaral, Pereza, Lax'n'Busto i Pastora han versionat clàssics com "L'Empordà", "El far del sud", "Camins" i "Quan es faci fosc".
Anar al contingut