"Astèrix i la sorpresa del Cèsar"
"Astèrix i la sorpresa del Cèsar"
Del 3 al 5 de juny

Un pont de pel·lícula, al canal Super3

El canal Super3 programa moltes pel·lícules, la majoria protagonitzades per Astèrix i Obèlix

El cap de setmana del 3 i 4 de juny, i el 5 de juny, Dilluns de Pasqua Granada i festiu a moltes localitats catalanes, la graella del canal Super3 serà molt especial, amb la programació de moltes pel·lícules, la majoria protagonitzades per Astèrix i Obèlix.

El canal Super3 ha preparat una programació especial per al cap de setmana llarg del 3, 4 i 5 de juny, en què el cinema serà el protagonista amb les pel·lícules "Astro boy", "Floquet de neu", "Tom i Jerry: la pel·lícula", "Astèrix a Amèrica", "Astèrix i el cop de menhir" i "Astèrix i la sorpresa del Cèsar". A més, no hi faltaran els programes com "La família del Super3", "El Mic i els seus amics", "Dinàmiks", "Fish & Chips" o "Rat Rank"; o les sèries habituals del canal, com "Pat el carter: Servei d'entregues especial", "Súper 4", "Els germans Kratt", "Vicky, el víking", "Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir", "Geronimo Stilton", "Yakari", "Doraemon" o "Kung Fu Panda".

Dissabte, 3 de juny

Astro boy (12.30)
"Astro Boy" és l'adaptació cinematogràfica d'un manga creat per Osamu Tezuka que va donar origen a una sèrie d'animació japonesa molt famosa durant els anys 60 al Japó. El protagonista és un robot amb poders increïbles. El seu creador és un científic que volia omplir el buit que va deixar en la seva vida la mort d'un fill. Però el robot es veu incapaç de satisfer les altes expectatives que el científic ha dipositat en ell, i s'embarca en un viatge buscant l'acceptació. El camí no serà fàcil.

Astèrix a Amèrica (16.30)

Durant una baralla, en un poblat de la Gàl·lia cau a terra una poció màgica que dona una força sobrehumana als seus habitants. Quan el druida Panoràmix prepara de nou la poció, el segresten els romans, que el condueixen al lloc on creuen que és la fi del món. Astèrix i Obèlix van a buscar-lo i arriben fins a Amèrica.

 

Diumenge, 4 de juny

Astèrix i el cop de menhir (16.30)
Obèlix va caure quan va néixer dins d'una olla plena de poció màgica i per això ni ell mateix sap quanta força té. Tot jugant, llença un menhir que, desgraciadament cau damunt del druida Panoràmix. Aquest queda afectat d'amnèsia i oblida la fórmula de la poció màgica. Un xarlatà al servei dels romans veu l'ocasió de fer-hi un bon negoci i s'instal·la al bosc a prop dels gals, que ara es troben desemparats.

 

Dilluns, 5 de juny

Floquet de neu (11.00)
El Floquet de Neu, l'únic goril·la blanc del món, arriba al Zoo de Barcelona. El seu color fa que acapari totes les mirades dels visitants, però també provoca el rebuig dels seus nous companys goril·les que no l'accepten com a un dels seus.  Quan el Floquet descobreix que la famosa Bruixa del Nord està de pas per la ciutat, decideix anar a buscar-la per a que el converteixi en un goril·la normal i corrent.  Però el que no sap el Floquet és que fora l'espera el Luc de Sac, un malastruc malvat que vol capturar-lo perquè només el cor d'un goril·la blanc pot acabar amb la seva mala sort.  Per fer-li front, el Floquet de Neu no estarà sol. El panda vermell Ailur i la petita Paula seran els seus amics inseparables en aquesta fantàstica aventura.

Director: Andrés G. Schaer
Guió: Albert Val i Amèlia Mora
Director de fotografia: Sergi Bartrolí
Música: Zacarías M. de la Riva
Intèrprets: Pere Ponce (Luc de Sac), Elsa Pataky (Bruixa del Nord), Clàudia Abate (Paula), Joan Sullà (Leo), Rosa Boladeras (Anna, la mare de la Paula), Fèlix Pons Ferrer (Daniel, el pare de la Paula ) i Mercè Comes (L'àvia despistada). Amb les veus de: Constantino Romero (Ron), Manel Fuentes (Ailur), K. Stroink (Floquet de Neu) i Nuria Trifol (Ndengue)

Tom i Jerry: la pel·lícula (13.20)
Després de quedar-se al carrer perquè les seves famílies s'han mudat de casa, en Tom i en Jerry s'adonen que han d'aprendre a ser amics, en comptes de barallar-se com un gat i un ratolí. Aviat coneixeran en Pugsy i en Frankie, un gos i una puça molt espavilats que els donaran uns quants consells per sobreviure en una ciutat carregada de perills. A partir d'aquí començaran una aventura plena d'emocions i de corredisses per ajudar la Robyn, una nena que, des que el seu pare va tenir un accident al Tibet, viu a casa d'una tia seva que la tracta molt malament. En Tom i en Jerry són una bomba quan s'empaiten, però junts són capaços de qualsevol cosa.

Astèrix i la sorpresa del Cèsar (15.35)
Obèlix s'enamora de Falbala, però ella està promesa amb Tragicòmix. Falbala i el seu promès són raptats i enviats al Sàhara per un oficial de l'exèrcit romà. Astèrix, Obèlix i Idèfix s'enrolen a la legió romana per poder trobar-los, però un mercader d'esclaus fa presoner Astèrix i més tard es troba fent de gladiador amb Obèlix, sense la poció màgica. Finalment, tots dos gals troben els promesos en un circ de Roma, a punt de ser menjats pels lleons.

Anar al contingut