Lewis Hamilton al gran premi de Fórmula 1 de Bèlgica. Agost del 2015.
Reuters
Divendres, dissabte i diumenge, a Esport3 i a TV3

TV3 i Esport3 faran un ampli seguiment del GP d'Itàlia de Fórmula 1

Ferrari corre a casa i Sebastian Vettel no vol deixar passar l'oportunitat de demostrar la seva vàlua al volant del Cavallino Rampante

Santi Faro liderarà l'equip que transmetrà el dotzè Gran Premi de la temporada de Fórmula 1, que es disputarà aquest cap de setmana al circuit de Monza, a Itàlia.

Aquesta setmana Ferrari corre a casa i Sebastian Vettel no vol deixar passar l'oportunitat de demostrar la seva vàlua al volant del Cavallino Rampante.

Monza és un circuit mític, on s'han vist algunes de les millors curses de la història de la Fórmula 1. A més, el gran premi d'Itàlia ha format part del calendari des de l'inici i no hi ha faltat mai, juntament amb el de la Gran Bretanya.

És tot un luxe guanyar en aquest ràpid circuit, i els Mercedes no pensen trencar la seva hegemonia. Cal veure si serà Lewis Hamilton o Nico Rosberg qui destacarà en aquesta cursa, l'última a Europa abans de marxar cap a Àsia i Amèrica.

Santi Faro, Francesc Latorre, Laia Ferrer i Francesc Rosés s'encarregaran de tota la informació dels entrenaments i de la cursa del campionat de Fórmula 1 que es correrà aquest cap de setmana a Itàlia.

L'equip del programa es completarà amb l'anàlisi tècnica d'Albert Fàbrega, que té un llarg currículum en el món de la competició automobilística. La realització serà de Marc Serra, Àlex Gonzalo i Noel Rubio, i la producció, de Lluís Palahí i Marta Rigau.

Els horaris de les emissions del GP d'Itàlia seran els següents:

Divendres 4 de setembre

Esport3, a les 9.55, primera sessió d'entrenaments lliures
Esport3, a les 13.55, segona sessió d'entrenaments lliures

Dissabte 5 de setembre

TV3, a les 10.55, tercera sessió d'entrenaments lliures
TV3, a les 13.30, "La fórmula", amb tota la informació i entrevistes prèvies a la sessió de qualificació
TV3, a les 14.00, sessió de qualificació
Esport3, a les 15.05, postqualificació

Diumenge 6 de setembre

TV3, a les 12.30, "La fórmula", amb tota la informació i entrevistes prèvies a la cursa
TV3, a les 14.00, l'onzena cursa del Mundial en directe
Esport3, a les 15.55, "La fórmula postcursa", amb els millors moments

Amb l'aplicació Esport3 es poden veure en rigorós directe les transmissions des de qualsevol telèfon intel·ligent o tauleta.

A més, els espectadors poden opinar a través de Twitter amb l'etiqueta #F1TV3. També hi ha un compte d'Instagram amb l'usuari @F1TV3. I té llista de reproducció a YouTube amb el nom F1TV3.

La Fórmula 1 continua sent referència de l'oferta esportiva de TV3 i d'Esport3.

Anar al contingut