Núria Solé presentarà el nou "TN comarques"
Núria Solé presentarà el nou "TN comarques"
El nou format s'estrenarà al setembre

TV3 evoluciona el "TN Comarques" per donar més temps i presència al territori

Núria Solé dirigirà i presentarà aquesta nova edició de l'informatiu de referència al territori, que duplica el temps d'emissió i dona més presència a la informació a peu de carrer.

Televisió de Catalunya estrenarà al setembre un nou format per al "TN comarques" per donar més temps i més difusió a la informació del territori, amb una edició d'abast nacional que començarà al voltant de les 13.45 i que enllaçarà amb el "TN migdia".

Núria Solé, actualment al capdavant de la segona part d'"Els matins" de TV3, serà la directora i presentadora d'aquest nou informatiu que suposa impulsar el format del "TN comarques" per oferir més actualitat d'arreu del país, amb més connexions en directe per explicar el que passa des del lloc on passa, i a disposició del conjunt de l'audiència. 

El format actual, de 14 minuts en emissió nacional i 7 minuts en desconnexió des dels diferents platós de les delegacions, evoluciona cap a un telenotícies d'uns 40 minuts completament d'abast nacional amb més informació del territori i des del territori, i amb una gran força de les informacions en directe i des de l'exterior, alhora que se'n potenciarà la difusió a través del web i les xarxes socials. Les terres de l'Ebre, la Catalunya Central, el Pirineu, l'Empordà, l'Aran o la zona dels Vallès i el Maresme guanyaran presència per oferir, juntament a les comarques de Girona, el camp de Tarragona, les terres de Lleida o l'àrea metropolitana de Barcelona, tota la informació que generi cada dia el país, d'una manera més àgil i flexible, en funció dels esdeveniments. 

L'edició del "TN comarques" en aranès per a la Vall d'Aran mantindrà la seva programació pròpia setmanal, els divendres al migdia.

El nou "TN comarques" es posiciona, així, al nivell de les edicions del "Telenotícies migdia" i "Telenotícies vespre", que són líders indiscutibles d'audiència cada dia a Catalunya, a més de ser referència de qualitat i prestigi per la ciutadania, i líders també en confiança i credibilitat. 

Amb aquesta aposta estratègica dels Serveis Informatius de TV3, creix l'oferta informativa dels territoris de parla catalana i es dona un nou impuls a un servei públic audiovisual.

Anar al contingut