TV3 creix i és la televisió líder a internet
TV3 creix i és la televisió líder a internet
1.463.000 usuaris únics el mes de maig

TV3 creix i és la televisió líder a internet

Continua sent la televisió més vista a internet, amb un rècord d'audiència a Espanya en usuaris únics

Segons les dades de comScore del mes de maig, TV3 continua sent la televisió més vista a internet, amb un rècord d'audiència a Espanya en usuaris únics. Segons aquestes mateixes dades, un mes més Catalunya Ràdio torna a batre el seu propi rècord, amb un increment del 77% de l'audiència respecte al mes d'abril.

TV3 és la televisió líder a internet a Catalunya, amb 1.463.000 usuaris únics, segons les dades de comScore*. Pel que fa a les reproduccions de vídeos vistos a través d'ordinador, també és la televisió més vista per internet a Catalunya, amb 476.000 espectadors únics. En l'àmbit d'Espanya, TV3 marca un rècord d'audiència amb 2.407.000 usuaris únics que van consumir els continguts digitals de TV3 des d'ordinadors i dispositius mòbils, i una altre rècord històric amb 927.000 espectadors únics de vídeo.

Catalunya Ràdio bat novament el seu rècord d'audiència a internet. Durant el mes de de maig, a Catalunya, un total de 419.000 usuaris únics han accedit als continguts digitals de Catalunya Ràdio, a través d'ordinadors i dispositius mòbils. A nivell d'Espanya, Catalunya Ràdio ha tancat el mes de maig amb una audiència de 834.000 usuaris únics, una xifra que suposa un increment del 77% respecte al mes anterior. Aquest nou rècord s'afegeix als que Catalunya Ràdio també va obtenir a l'abril, al març i al febrer, amb una tendència que marca un creixement sostingut de l'emissora.

En conjunt, la Corporació Catalunya de Mitjans Audiovisuals (CCMA) també fa rècord d'audiència històric a Espanya, amb 2.974.000 d'usuaris únics.

 

(*comScore MMX Multiplataforma i comScore Video Metrix, Maig 2017)

Anar al contingut