Diferents restaurants s'enfrontaran entre ells

TV3 comença el seu "Joc de cartes", amb Marc Ribas

Quatre restaurants de la mateixa zona i especialitat s'enfrontaran en el nou programa que ja hem començat a rodar

A "Joc de cartes", el nou programa de TV3 produït per Magnolia i presentat per Marc Ribas, cada setmana s'enfrontaran quatre restaurants de la mateixa zona i especialitzats en el mateix tipus de cuina. L'objectiu podria ser, per exemple, trobar el millor restaurant amb la millor cuina fusió del Vallès o valorar restaurants d'un sol ingredient a Barcelona.

Es jutja des de la decoració i servei del local fins a la varietat del menú i la seva relació qualitat preu. Seran els mateixos propietaris de cada restaurant candidat els que jutjaran i valoraran els rivals. Qui millor per valorar un restaurant... que la seva competència? Tot i que el vot decisiu sempre el tindrà el presentador de "Joc de cartes" i els comensals.

Marc Ribas, l'actual cuiner de l'espai de sobretaula "Cuines", serà el presentador d'aquest nou programa. Tindrà un paper destacat: no només s'encarregarà de la presentació, a la vegada que serà còmplice de l'espectador, sinó també serà el jutge suprem de la competició.

"Joc de cartes" és l'adaptació feta de Magnolia de "My Restaurant Rocks", un format distribuït per Red Arrow International, adaptat fins al moment a Itàlia ("4 ristoranti", també produït per Magnolia), Alemanya ("Mein lokal dein local") i França ("L'addition, s'il vous plaît") amb una gran seguiment per part de l'audiència.