Àngel Lacalle i Marc Parrot, als Premis Enderrock
Àngel Lacalle i Marc Parrot, als Premis Enderrock
Millor disc infantil per votació popular

"Tots som súpers", del Super3, guardonat als Premis Enderrock

Els Premis Enderrock 2017 - XIX Premis de la Música Catalana reconeixen l'últim treball del Super3, que commemora el 25è aniversari del club. "Tots som súpers" va obtenir el premi en la categoria de disc per a públic familiar per votació popular

El disc "Tots som súpers", del Super3, va obtenir ahir a la nit un dels Premis Enderrock 2017 - XIX Premis de la Música Catalana en la categoria de disc per a públic familiar. Els altres dos finalistes triats per votació popular en la mateixa categoria van ser "Reggae per Xics", de The Penguins, i "5.472 m. Un viatge musical il·lustrat", de Xiula.

El premi el van recollir Àngel Lacalle, cap de projectes de la CCMA i director del projecte del disc, i Marc Parrot, productor del disc "Tots som súpers".

La gala la van conduir tres cares molt conegudes pels espectadors de TV3: l'actriu i presentadora Ivana Miño ("Ventdelplà", "Gran nord", "Catalunya Experience"), que es va sumar als ja habituals presentadors Carles Xuriguera i Rafel Faixedas ("Glops"). El director artístic de la gala va ser Josep Maria Mestres.

 

"Tots som súpers", l'últim disc del Super3

El disc "Tots som súpers", que  va sortir al mercat  a l'octubre, és un àlbum doble que commemora els 25 anys del Super3. El primer dels discos és un recopilatori que recull les cançons més emblemàtiques del Super3. I el segon inclou temes molt coneguts del Super3, interpretats per l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) i deu artistes que en el seu dia van ser súpers, com Els amics de les Arts, els Catarres o Joan Dausà.

L'últim disc del Super3 compta amb la col·laboració de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), dirigida per Xavier Puig, amb arranjaments d'Àlex Martínez i amb deu artistes de primera línia musical del país que van ser socis del Club Super3. El projecte ha estat dirigit per Àngel Lacalle i la producció ha anat a càrrec de Marc Parrot. "Tots som súpers" ha estat editat pel segell Fanàtic (Blanco y Negro).

El primer dels discos que componen aquest doble àlbum és un recopilatori que recull les cançons més emblemàtiques de la història del Super3. Són 26 temes que han caminat durant aquests anys amb els socis del club, des del ja extraordinàriament popular "Anys i anys" fins als èxits més recents.

El segon disc pretén ser una cosa molt especial per a tots els súpers. Per als qui van començar a ser-ho fa vint anys, alguns dels quals ja són pares de nous súpers, i també per als socis més petits d'avui dia. A una suite animada d'introducció, la segueixen les dotze cançons més emblemàtiques del Super3 en un format simfònic, interpretat per l'OBC i en fusió amb el pop del combo de Marc Parrot.

En aquest segon volum de "Tots som súpers", hi participen alguns dels solistes i grups més representatius de l'escena musical catalana, que havien estat súpers de petits. Els Amics de les Arts interpreten "Per molts anys" i "Superaventura"; Els Catarres, "Musculman"; Enric Verdaguer dona la benvinguda amb "Benvinguts al club"; Joan Colomo posa veu a "Shin Chan"; Judit Neddermann, a "Uh! Oh! No tinc por!"; Joan Dausà canta "Connectem"; Elena Gadel hi intervé amb "Quina cua que tinc"; Gemma Humet, amb "Arkandú", i Arnau Tordera, vocalista del grup Obeses, canta "Bola de drac". En aquesta llista de grans intèrprets, no hi podia faltar SP3, el grup musical del Super3, que participa en el disc amb la famosa cançó "Clubifaximàtic".

super3.cat

 

 

Anar al contingut