Tria la cançó que més t'agrada

Tots fem el disc dels 25 anys de La Marató

Del 6 al 30 de juny, l'audiència de TV3 i Catalunya Ràdio podrà triar les cançons que més els han emocionat de cada un dels onze discos de La Marató de TV3. Perquè, enguany, el disc de La Marató serà molt especial. Coincidint amb els 25 anys de La Marató, serà un doble CD. Catorze temes nous més un recopilatori amb una peça de cada una de les edicions anteriors del disc.

Aquest any es farà una edició especial del disc de La Marató de TV3 amb un doble CD, un de noves cançons, com cada any, i l'altre amb les cançons que més han emocionat de cada edició, del 2005 al 2015.

Seran els espectadors i els oients qui triïn els temes d'aquest disc commemoratiu i recopilatori a través de la web de La Marató de TV3. Perquè "Tots fem el disc dels 25!". Es tracta de triar la cançó de cada CD que més ha emocionat, la que més ha agradat, la que més records evoca... Catalunya Ràdio i TV3 se'n faran ressò a través dels programes "El matí de Catalunya Ràdio", "La vida" i "Divendres".

Tot aquell que ho vulgui podrà triar un tema de cada disc a partir d'una selecció prèvia de quatre temes per any. La selecció prèvia s'ha fet perquè quedi reflectit l'esperit del disc de La Marató de TV3: portar i transmetre les emocions de les cançons a través de gèneres i estils ben diferenciats, interpretats per artistes de sensibilitats i orígens ben diferents. També s'han tingut en compte totes les limitacions derivades de la petició i obtenció dels permisos i llicències de les cançons.

tv3.cat/marato
tv3.cat/marato/el-disc-dels-25-anys

facebook.com/lamarato
twitter.com/la_marato

#Disc25Marató

Anar al contingut