Neymar i Fuentes en el derbi a l'estadi de l'Espanyol de la temporada passada
Neymar i Fuentes en el derbi a l'estadi de l'Espanyol de la temporada passada
Dissabte, a les 15.30 a Esport3 i a les 17.45, a TV3 i Esport3

Tota la informació de l'Espanyol-Barça, en una edició especial del "Hat-trick el derbi"

Dues edicions del "Hat-trick el derbi" amb una completa prèvia a partir de les 15.30 i una edició vestidor tan bon punt acabi l'enfrontament entre l'Espanyol i el Barça, que es jugarà al Power8 Stadium

Espanyol i F. C. Barcelona s'enfronten demà al camp dels blanc-i-blaus en un dels derbis més emocionants dels últims anys. Els culers no poden deixar escapar cap punt si volen seguir liderant la classificació, però l'Espanyol no els hi posarà gens fàcil amb la bona temporada que estan fent.

A les 15.30 el canal Esport3 emetrà tota la prèvia del partit amb connexions des del camp de l'Espanyol, la llotja i la gespa de l'estadi.

L'edició vestidor començarà a les 17.45 de manera simultània per TV3 i l'Esport3 i a partir de les 18.25 només es podrà seguir per TV3.

Com sempre, es farà un ampli resum del matx, es podran seguir les rodes de premsa de Sergio González i Luis Enrique i hi haurà entrevistes amb els protagonistes. A més, es farà una tertúlia amb Carlos Pérez de Rozas i Gonzalo Bernardos.

Les dues edicions del programa, les presentaran Bernat Soler, Gerard López, Raquel Mateos i David Balaguer des del plató. A la gespa del Power8 Stadium hi haurà Xavier Lemus i Imma Casares, i a la llotja, Josep Maria Puig.

Anar al contingut