Festa dels Súpers

Tot i la pluja, la 20a edició de la Festa dels Súpers obre les portes

A les 10 d'aquest matí, tot i la pluja, la Festa dels Súpers ha obert les portes i les famílies han accedit amb normalitat al recinte de l'Anella Olímpica del Parc de Montjuïc, on els esperen més de 150 activitats i més de 50 espectacles. El lema d'aquesta edició de la Festa és "6Q", el nom del nom del robot que s'acaba d'incorporar a la família del Super3.

Aquesta 20a edició de la Festa dels Súpers, que ofereix 68.000 metres quadrats plens de diversió, coincideix amb el 25è aniversari del Super3 i tindrà un munt de sorpreses.

El lema de la Festa és "6Q", el robot de la família del Super3 que el malvat Sr. Pla vol destruir i que tots els súpers intentaran salvar cridant ben fort "Tots junts". Precisament, un dels moments més esperats del dia serà l'espectacle central de la Festa, "Tots junts", que tindrà  lloc aquesta tarda a l'escenari de l'Estadi Olímpic i que protagonitzaran la família del Super3, totes les cares del canal i tots els súpers assistents.

Per quart any consecutiu, la Festa compta amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona, que en aquesta edició promou la campanya "L'habitatge, un dret com una casa" i que ha organitzat l'activitat "Omplim de color la nostra superciutat!".

Per tal d'accedir a la Festa es recomana l'ús del transport públic i per a aquells que ho facin en cotxe, també s'ha habilitat el pàrquing de la Fira Barcelona Gran Via de la Zona Franca i un servei de llançadora. També és convenient pujar preparat per a la pluja amb paraigua, impermeable i calçat adequat.

super3.cat
super3.cat/festa
Nota de premsa La Festa dels Súpers
Anar al contingut