Helena Garcia Melero i Francesc Sòria presenten el nou magazín "Tot es mou"
Helena Garcia Melero i Francesc Sòria presenten el nou magazín "Tot es mou"
Amb Helena Garcia Melero i Francesc Sòria

"Tot es mou", el nou magazín matinal de TV3

Helena Garcia Melero conduirà el nou magazín dels matins de TV3, juntament amb Francesc Sòria, a partir del gener. Anirà després d'"Els matins"

A partir del gener, Helena Garcia Melero conduirà el nou magazín matinal de TV3. "Tot es mou" aposta per l'entreteniment sense perdre de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què la presentadora, juntament amb el periodista manresà Francesc Sòria, posaran una mirada informal i distesa a les coses que passen i es mouen en una franja molt viva i dinàmica.

"Tot es mou" s'emetrà de dilluns a divendres, després d'"Els matins" i fins a les dues del migdia. L'espai vol acompanyar i entretenir els espectadors, donant veu als protagonistes del moment i tractant aquelles qüestions que toquen més de prop els ciutadans amb un to amable i distret. Dirigit per Irma Pina, jugarà amb diferents connexions en directe, tertúlies, reportatges, entrevistes i l'anàlisi dels temes del dia, ampliant-los en molts casos i buscant-ne l'aspecte pràctic i curiós en d'altres. L'equip de "Tot es mou" ensenyarà la cara divertida de la jornada.

Helena Garcia Melero i Francesc Sòria estaran acompanyats d'altres cares de la cadena com Laia Ferrer, Lluís Marquina, Àngels Molina, Eloi Cordomí o Llucià Ferrer.

Anar al contingut