Versió de la sèrie d'èxit de TV3

TF1 estrena "Les bracelets rouges", una nova adaptació de "Polseres vermelles"

La cadena francesa líder d'audiència TF1 estrena "Les bracelet rouges" amb una quota de pantalla del 24% i una mitjana de 5,5 milions d'espectadors

"Les bracelets rouges", l'adaptació francesa de la sèrie d'èxit de TV3 "Polseres vermelles", es va estrenar el dilluns 5 de febrer al vespre a TF1, la cadena francesa líder d'audiència. Els dos primers episodis de la sèrie, que es van programar en "prime time", van aconseguir un 24% de quota de pantalla i els van seguir una mitjana de 5,5 milions d'espectadors. Van encapçalar la llista de programes més vistos i van ser àmpliament comentats tota la nit a Twitter.

Com a "Polseres vermelles", els espectadors francesos entraran en la vida quotidiana d'un grup d'adolescents hospitalitzats per malalties greus com  el càncer, l'anorèxia o els problemes cardíacs; herois que afronten les seves vides amb valentia i, alhora, amb por del que els és desconegut. Una història que contraresta a cada moment la gravetat de les situacions amb l'energia i l'humor constants dels seus personatges.

La sèrie es va presentar en l'última edició del festival de la Rochelle, on va rebre una ovació d'uns quants minuts.

"Polseres vermelles"

Produïda per TV3 i Filmax, escrita per Albert Espinosa i dirigida per Pau Freixas, "Polseres vermelles" es va estrenar a Televisió de Catalunya l'any 2011 i es va emetre, amb molt èxit, durant dues temporades. Va ser reconeguda amb molts premis nacionals i internacionals, el més important, el premi Ondas a la millor sèrie de televisió obtingut l'any 2013.

La sèrie es va emetre doblada al castellà per a tot Espanya, i també es va poder veure a França, Finlàndia, l'Argentina, Suècia i Mèxic. Als Estats Units, Steven Spielberg en va produir una adaptació titulada "Red Band Society", que es va emetre per la cadena Fox i la RAI italiana en va fer una adaptació que va obtenir uns grans índexs d'audiència.

tv3.cat/coproduccions

Anar al contingut