Els Serveis Informatius de TV3 refermen el seu compromís de servei públic perquè tots els seus programes i finestres ofereixin qualsevol informació d'interès actualitzada al minut, amb rigor i professionalitat. Els informatius de TV3, amb els "Telenotícies" al capdavant, preparen una nova temporada en què la innovació en la posada en escena es complementarà amb una aposta renovada per la vessant digital del 324.cat i la difusió a través de xarxes socials.

Líders absoluts

Els "Telenotícies" són els informatius més seguits i més ben valorats pels espectadors. Són líders en totes les seves franges, tots els dies de la setmana i lideren, gairebé cada dia, el rànquing dels programes més vistos del dia a Catalunya.

Segons dades de l'empresa Kantar Media, de l'1 de setembre de 2015 al 30 de juny del 2016, els "Telenotícies" han liderat les seves franges d'emissió còmodament: el "Telenotícies migdia" amb una mitjana de 538.000 espectadors i un 28,8% de quota, el "Telenotícies comarques" amb una audiència mitjana de 318.000 espectadors i un 19,7% de quota, i el "Telenotícies vespre" amb 503.000 es­pectadors de mitjana i una quota del 18,9%.

Els caps de setmana es repeteixen els lideratges: el "Telenotícies cap de set­mana migdia" amb una quota del 23,7% i una audiència mitjana de 461.000 espectadors, i el "Telenotícies cap de setmana vespre", que té una quota del 20,0% i 528.000 espectadors de mitjana, són els més seguits.

Segons el panel que elabora l'empresa GFK, els "Telenotícies" són líders en qualitat i tenen una valoració superior als 8 punts sobre 10 (exactament, 8.3). I una audiència fidel: 9 de cada 10 de les persones que segueixen els "Telenotícies" ho fan habitualment. Pel que fa a credibilitat i confiança, obtenen una valoració molt elevada, que supera en tots els casos un 97%. En referència a la imparcialitat i objectivitat, tots els informatius superen el 92%. En aquests atributs, els "Telenotícies" són líders, clarament per sobre de la resta d'informatius de les altres cadenes.

Els equips

Toni Cruanyes continua al capdavant del "Telenotícies vespre". Ariadna Oltra i Carles Prats segueixen al "Telenotícies migdia", i Ramon Pellicer i Agnès Marquès conduiran una temporada més el "Telenotícies cap de setmana".

Mariona Bassa, edició nacional; Lídia Prádanos, Barcelona; Isabel Pascual, Girona; Carolina Gili, Lleida; Anna Masip, Tarragona; i Jovita Ané, Vall d'Aran, presentaran els "Telenotícies comarques".

Àlex Castells, Maria Fernández i Artur Peguera seguiran a càrrec dels esports i Tomàs Molina, Francesc Mauri, Dani Ramírez i Eloi Cordomí, de la meteorologia.

El treball dels equips de redacció es completa amb les delegacions, corresponsalies i seus territorials de TV3: Margalida Solivellas, Palma; Empar Marco, València; Josep Capella, Carles Castellnou, Marta Viladot i Yolanda López, Madrid; Montserrat Vila, Bilbao; Joan Carles Peris, París; Sergi Mulero, Londres; Xavi Coral, Brussel·les; Oriol Serra, Berlín; Raquel Sans, Washington; Manel Alias, Moscou; Francesc Canals, Pequín i Joan Biosca, Buenos Aires.