Els Marrecs de Salt són uns dels protagonistes del "Latituds"
Els Marrecs de Salt són uns dels protagonistes del "Latituds"
Dijous, a les 22.35, al 33

Teixint cohesió social a Salt, a "Latituds"

Salt és una petita ciutat gironina barreja de cultures i de nacionalitats que té l'estigma de ser una ciutat conflictiva

El dijous 1 d'octubre, a les 22.35, el 33 emet un nou capítol de "Latituds", el programa setmanal que dóna visibilitat al desenvolupament social, els drets humans, la sostenibilitat i la construcció de la pau.

La població de Salt, a la comarca del Gironès, té una gran barreja de cultures i de nacionalitats. Tot i que alguns mitjans de comunicació han alimentat l'estigma de considerar-la conflictiva, moltes entitats com els Marrecs, l'Associació IDEM i la Fundació SER.GI treballen per teixir la cohesió social en aquest municipi, i amb la seva feina demostren que la convivència a Salt és bona.

Aquest és el tema que centrarà el segon capítol del programa "Latituds", dirigit per Jordi Vilardell, que té l'objectiu de fomentar la reflexió i el debat sobre les activitats que poden millorar el món. Una temporada més és un altaveu per a les persones que impulsen solucions concretes a través de projectes sobre el terreny.

Més informació a:
facebook.com/latituds
twitter.com/latituds


Més informació al blog de "Latituds"

Anar al contingut