El Claudi, la Mercè, el Sergi, el Balló i la Cristina
El Claudi, la Mercè, el Sergi, el Balló i la Cristina
La sèrie torna al setembre

T'avancem les 10 claus de la nova temporada de "La Riera"

El 7 de setembre arrencarà la setena temporada de "La Riera" amb molts fronts oberts...

La temporada 7 de "La Riera" arrencarà el 7 de setembre. Haurà passat un mes des de l'assassinat de l'Ona a mans d'en Joan Anton Balló, que ha desaparegut amb la seva filla Amèlia. Les vides de tots els membres de la família Guitart Riera faran un tomb inesperat. T'avancem les claus de la nova temporada:

1. Veurem un Claudi amb un únic objectiu: trobar en Balló per venjar la mort de la seva filla. No obstant això se li obre un  front nou quan la seva dona, l'Àgata, li comunica que està embarassada. Com reaccionarà?

2. La Mercè voldria oblidar i perdonar, però ella és la primera que encara du una maleta amb un llast i li costa desfer-se'n, i pot acabar passant-li factura.

3. El dol unirà els qui van estar més a prop de l'Ona, que es faran costat en aquest moment difícil: la Judit, en Dani, en Salva... i algú s'haurà de fer càrrec del petit Aleix, ara orfe de pare i mare.

4. La Lídia descobrirà que ha perdut pes dins dels cercles més influents de la comarca, i estarà disposada a fer el que calgui per recuperar el seu estatus. L'Omar no li posarà traves, però el destí es presentarà implacable per tal de fer justícia i la Lídia pagarà per tot el mal que ha fet al llarg de la seva vida.

5. La Pineda avançarà a empentes i rodolons, però en Fèlix donarà més poder a un Joan que es convertirà en el cap visible de tots els seus negocis bruts, amb el perill que això suposarà.

6. La Sònia tindrà una oportunitat per refer la seva vida, però el camí triat estarà ple d'obstacles, ja que es fixarà en un home amb qui no serà fàcil tenir una relació.

7. La venda de La Barra, al final de la temporada anterior, obligarà els que hi estaven implicats, l'Ernest i en Lluís, a buscar noves sortides personals i professionals. En Lluís, a més a més, ara és parella de la Tilda i haurà de demostrar que sap mantenir viva una relació. En serà capaç aquest cop?

8. A la cuina de Can Riera, viurem la relació entre en Sergi i la Maribel, que serà posada a prova per un incident que marcarà el començament de la temporada. La seva relació afectarà la feina i, naturalment, l'equip.

9. Precisament entre l'equip de cuiners, al qual s'incorporarà una altra "estagier", hi haurà ara una Imma molt canviada. D'ençà que s'ha fet parella de l'Elies es comporta com una nova rica. I sembla com si ja no hi encaixés tant, dins del grup.

10. I el matrimoni Flaquer posarà en marxa un centre social, vinculat a la Fundació Consol Faus, que serà una seu on viurem històries una mica diferents de les que estem acostumats a veure.

Anar al contingut