Un llibre per a cada edat
Enllaços a les diferents pàgines
imatge

Mai no oblidaré el teu nom

Text: Ignasi Llorente
Il·lustració: Maria Palet
Editorial: Cossetània

La Fu-Hao i el seu avi tenen una relació molt especial. Tots dos viuen a la prehistòria i els agrada pescar, recollir fruita o moldre el gra. Un dia, l'avi de la Fu-Hao oblida una cosa que per ell és molt important, i la Fu-Hao inventarà una cosa que canviarà la història per sempre més. Una història tendra que no oblidaràs fàcilment.

imatge

100 endevinalles noves per a tothom

Text: Pere Martí
Il·lustració: Núria Feijoó
Editorial: Baula

Puc ser fruit d'un arbre,

base d'un castell,

nom de moltes plantes

o cop al clatell.

Vols saber què és? Trobaràs la resposta a aquest llibre d'endevinalles. Ah,  i també 99 endevinalles més!

imatge

Un llibre ple d'errors

Text: Corinna Luyken
Il·lustració: Corinna Luyken
Editorial: Lumen

A vegades, una taca de tinta negra que cau en un paper pot ser l'inici d'un dibuix meravellós. Un ull més gran que l'altre, un coll massa llarg o uns braços estrets poden convertir-se en un món imaginari preciós. La creació és això. Després de mirar aquest llibre, no veuràs errors als teus dibuixos!

imatge

Dinàmiks

Text: Dani Jiménez
Il·lustració:
Editorial: Estrella Polar

Per què l'aigua és transparent però la neu és blanca? Per què les crispetes exploten? Per què  quan cridem a les muntanyes hi ha eco? Totes les respostes les tens en aquest llibre on el Dani Jiménez i tota la família del "Dinàmiks" et proposen un munt d'experiments divertits. Activa el teu enginy, súper!

imatge

Casos cèlebres del detectiu John Chatterton

Text: Yvan Pommaux
Il·lustració: Yvan Pommaux
Editorial: Ekaré

Els contes es poden explicar de moltes maneres i en aquest llibre trobaràs les històries de la Caputxeta Vermella, la Blancaneu i la Bella Dorment en forma de còmic. Però ja veuràs que aquestes versions dels contes clàssics no tenen res a veure amb les originals. Si t'agrada ser detectiu i reinventar història, aquest és un llibre perfecte per a tu!

imatge

La nit del doctor Brot

Text: Jaume Copons
Il·lustració: Liliana Fortuny
Editorial: Combel

Ets un fan de l'"Agus i els monstres"? Aquí en tens una altra història! En Nap, l'ajudant del doctor Brot, interromp una tarda tranquil·la de l'Agus. Els seus crits desperten la seva curiositat i la de la seva amiga, la Lídia. Què li deu passar? El Nap els explica que uns habitants d'un altre planeta han decidit endur-se el malvat doctor Brot. Què farà l'Agus? L'ajudarà?

imatge

Els barrufets i les mongetes malves

Text: Alain Jost i Thierry Culliford
Il·lustració: Pascal Garray
Editorial: Base

Si t'agraden els còmics i els barrufets, aquest és un llibre perfecte per a tu. Després de passar una època de sequera, els barrufets decideixen conrear mongetes malves. Els agraden tant i en mengen tantes, que comencen a engreixar-se. La Barrufeta tindrà una idea: potser conrear verdures els pot ajudar!

imatge

El temple del Tro

Text: Thomas C.Brezina
Il·lustració: Naomi Fearn
Editorial: Cruïlla

"El temple del tro" és un dels llibres de la col·lecció "Un cas per a tu i la penya dels tigres". Un llibre de misteri que et demanarà que t'afegeixis a la penya dels tigres amb en Pau, el Lluc i la Virgi. Tots junts haureu d'esbrinar enigmes, esquivar trampes i fugir de personatges malèfics. La Penya dels Tigres necessita la teva ajuda per arribar al Temple del Tro on us espera una gran sorpresa. Una bona novel·la policíaca i d'acció!

imatge

Minimalari

Text: Pinto i Chinto
Il·lustració: Pinto i Chinto
Editorial: Kalandraka

Si t'agraden els animals i les històries curtes, aquest és un bon llibre per a tu. Gairebé 180 històries de 180 animals diferents. A cadascuna de les històries, l'animal protagonista viu una situació diferent: a vegades, divertida; d'altres, poètica, i sempre, imaginativa. En acabar, tindràs la necessitat d'escriure les teves pròpies històries!

imatge

ABCIRCDARI

Text: Montse Ginesta
Il·lustració: Ed
Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat

Un bon llibre per aprendre l'abecedari i també quines persones poden treballar en un circ. Cada lletra és la primera d'un personatge diferent del circ, que s'expliquen en forma de poema.

imatge

Saps què…?

Text: Anna Gasol i Teresa Blanch
Il·lustració: Sigfrid Martínez
Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat

Saps quants minuts al dia dormen, les girafes? I quants cabells tenim al cap? Quin és l'arbre més babau del món? O què mengen els astronautes? En aquest llibre trobaràs respostes curioses per a bones preguntes.

imatge

La cuina de Peter Pan

Text: Christian Escribà
Il·lustració:
Editorial: Columna

T'agrada cuinar i els pastissos? Doncs en aquest llibre trobaràs un munt de receptes dolces elaborades pel mestre Christian Escribà i un munt de consells que, segur, et faran servei a la cuina.