Un llibre per a cada edat
Enllaços a les diferents pàgines
imatge

ABCIRCDARI

Text: Montse Ginesta
Il·lustració: Ed
Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat

Un bon llibre per aprendre l'abecedari i també quines persones poden treballar en un circ. Cada lletra és la primera d'un personatge diferent del circ, que s'expliquen en forma de poema.

imatge

Saps què…?

Text: Anna Gasol i Teresa Blanch
Il·lustració: Sigfrid Martínez
Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat

Saps quants minuts al dia dormen, les girafes? I quants cabells tenim al cap? Quin és l'arbre més babau del món? O què mengen els astronautes? En aquest llibre trobaràs respostes curioses per a bones preguntes.

imatge

La cuina de Peter Pan

Text: Christian Escribà
Il·lustració:
Editorial: Columna

T'agrada cuinar i els pastissos? Doncs en aquest llibre trobaràs un munt de receptes dolces elaborades pel mestre Christian Escribà i un munt de consells que, segur, et faran servei a la cuina.

imatge

La crida de la rabosa. Comencilda, Secundina i Acabilda

Text: Jordi Raül
Il·lustració: Antoni Laveda
Editorial: El Bullent

Aquí trobaràs dues rondalles en què una guineu (rabosa) intenta enganyar un gat. Però com que tots dos animals són molt astuts, no queda clar si ho aconseguirà.

imatge

El jardí de les meravelles

Text: Jenny Broom
Il·lustració: Kristjan S. Williams
Editorial: Flamboyant

Gràcies a aquest llibre, podràs passejar-te per la selva de l'Amazones, nedar entre els peixos a la Gran Barrera de Corall, suar al desert de Chichuahua o pujar a l'Himàlaia, el sostre del món. En aquest viatge, descobriràs com els animals s'adapten i sobreviuen a cadascun dels ecosistemes.

imatge

La increïble història de... la gran fuga de l'avi

Text: David Walliams
Il·lustració: Tony Ross
Editorial: Penguin Random House

Aquesta és la història d'en Jack, de 12 anys, i el seu avi. L'avi d'en Jack havia estat pilot d'avió i havia participat en la Segona Guerra Mundial. Ara, però, l'home s'ha fet gran, viu en una residència d'avis que detesta i comença a oblidar les coses. De fet, ha oblidat la seva edat i pensa que torna a ser el jove que va combatre a la guerra. En Jack pensa que tot és un joc i tots dos planegen una fuga espectacular: la gran fuga de l'avi! 

imatge

El meu germà és un superheroi

Text: David Solomons
Il·lustració:
Editorial: Estrella Polar

En Luke té 11 anys i viu a Londres. Té un germà que es diu Zack. Un vespre, tots dos eren a la seva cabanya de l'arbre. En Luke llegia un còmic i en Zack feia deures de mates. El Luke va tenir ganes de fer pipí i, quan va tornar... el seu germà Zack tenia superpoders! Quina gran injustícia! Si ni tan sols li agraden els còmics! Resulta que, durant la visita al lavabo, un alienígena ha visitat en Zack i li ha donat superpoders per poder salvar un... no, encara millor, dos universos. Però, és clar, en Luke no el pot deixar sol!

imatge

Poca broma amb les vacances

Text: Ester Farran
Il·lustració: Jordi Sales
Editorial: Edicions del Pirata

Arriben les vacances d'estiu i els pares de la Judit han decidit que marxi uns dies amb els avis al poble. Però no només això, la mare també ha pensat que l'amic de la Judit, en Johan, també hi anirà. La Judit està entusiasmada amb la idea! Tot va més o menys bé fins que comença el viatge en cotxe i punxen una de les rodes.

imatge

L'Agus i els monstres. La carta més alta

Text: Jaume Copons
Il·lustració: Liliana Fortuny
Editorial: Combel

Arriba una nova aventura de l'Agus Pianola i la seva colla de monstres. Tots ells s'ho passen d'allò més bé fins que arriba el Dr.Brot amb les seves malifetes. Ara, s'ha empescat un torneig de jocs de taula que vol guanyar, evidentment, fent trampes. Creus que ho aconseguirà?

imatge

El desastrós Max Crumbly

Text: Rachel Renée Russell
Il·lustració: Rachel Renée Russell
Editorial: Estrella Polar

L'autora de la col·lecció "Diari d'una penjada" presenta, ara, en Max Crumbly, que comença una nova etapa a l'institut de South Ridge. La seva vida al nou centre no és fàcil per culpa d'en Doug Thurston, que té l'obsessió d'entaforar en Max dins la seva taquilla. A en Max li agradaria ser com el protagonista del seu còmic favorit i farà tot el possible per ser el nou heroi de l'institut!

imatge

La família Busquet parla anglès

Text: Béatrice Veillon i Elena Iribarren
Il·lustració: Béatrice Veillon
Editorial: Vox

La família Busquet està formada pels pares, els fills, la Flora i el Néstor, i el gos, en Truc. Tots cinc viatgen a un munt de països on es parla anglès. La teva missió és buscar la família Busquet en les il·lustracions del llibre, aprendre paraules en anglès i curiositats sobre els països que visiten.

imatge

Els dracs no saben nedar

Text: Vivian French i David Melling
Il·lustració: Vivian French i David Melling
Editorial: Baula

En Sam té quatre desitjos: el primer és canviar-se el nom;  el segon és ser un cavaller; el tercer, tenir una armadura de plata i un corser blanc; i el quart, viure aventures. Creus que ho aconseguirà? El primer que li toca fer és rescatar el drac Godfrey del pou.