Un llibre per a cada edat
Enllaços a les diferents pàgines
imatge

La Gina i la seva colla

Text: Marianne Dubuc
Il·lustració: Marianne Dubuc
Editorial: Tramuntana

Tres històries de la Gina i la seva colla. A la primera, la Gina fa un berenar al bosc dalt d'una branca. A la segona, tots van a la recerca d'un tresor que serà molt especial per a en Leo. I, finalment, hauran de buscar escalfor per a tres ous perduts. Quina de les tres t'agrada més?

imatge

Un camí de flors

Text: JonArno Lawson
Il·lustració: Sydeny Smith
Editorial: Libros del Zorro Rojo

Una nena petita, vestida de caputxeta, torna a casa amb el seu pare. Mentre ell parla pel mòbil, ella es dedica a collir les flors que va trobant per la ciutat. Quan està arribant a casa, comença a repartir-les a les persones i els animals que va trobant. Enmig del blanc i negre, les flors són punts de color.

imatge

Us estimo, avis!

Text: Claire Freedman
Il·lustració: Giuditta Gaviraghi
Editorial: Blume

Quan la petita zebra va a passar el dia a casa dels avis sap que serà un dia genial! Els seus avis l'estimen moltíssim i l'hi demostren a cada gest. L'àvia el deixa repetir pastís i l'avi l'ajuda a fer un supercoet! La petita zebra i els seus avis tenen una relació molt especial.

imatge

Armando

Text: Fernando Pérez Hernando
Il·lustració: Fernando Pérez Hernando
Editorial: Takatuka

Si el teu pare et posa el nom d'Armando i, quan ets petit, et regala una pilota..., ja deus saber què vol que facis, oi? Que triomfis en el món del futbol com Diego Armando Maradona! Això és el que fa el pare d'Armando. Com que a ell li agrada tant el futbol li regala una pilota al seu fill. Però què creus que passarà? Armando jugarà amb la pilota? Farà feliç el seu pare? O serà, ell, feliç?

imatge

L'Àlex i el hula-hoop màgic

Text: Laura Huerga
Il·lustració: Albert Arrayás
Editorial: BiraBiro

L'Àlex avui es convertirà en la Maga Hula-Hoop. El primer truc que farà serà saltar dins d'un cèrcol i desaparèixer! Però no! L'Àlex no desapareix! Es converteix en una formiga! I després en una balena! I en un rinoceront! Quina màgia fa sevir l'Àlex?

imatge

Troba un amic

Text: Maria S.Costa
Il·lustració: Maria S.Costa
Editorial: Elfos

L'Esquirol se n'ha anat a viure a la casa de l'arbre i té moltes ganes de fer amics. Per la seva part, el Conill viu ara en un altre cau i vol trobar un amic nou. Però per molt que busquen, no hi ha manera. Potser no ho fan bé? O potser no busquen en el lloc adequat? Com s'ho faran per trobar amics?

imatge

Tots som Wonder

Text: R.J.Palacio
Il·lustració: R.J.Palacio
Editorial: La Campana

L'Auggie sap que no és un nen normal i corrent. Ell s'hi sent però el seu aspecte físic és diferent. Això li provoca rebuig a l'escola entre els seus companys i sentir-se molt sol. L'Auggie només demana que els altres s'hi acostin per descobrir com és en realitat. En aquesta història il·lustrada trobaràs el missatge del llibre "Wonder" explicat per als més petits.

imatge

Demà tot el dia

Text: Bea Enríquez
Il·lustració: Bea Enríquez
Editorial: Lata de sal

Un gat, amb el seu amic cocodril, decideix viure, cada dia, una aventura diferent. En un únic dia és capaç de pujar als arbres, volar amb tucans, barallar-se amb mandrils… Cada dia, quan arriba la nit, es pregunta si l'endemà també serà especial.

imatge

Els óssos amics

Text: Hildegard Müller
Il·lustració: Hildegard Müller
Editorial: Takatuka

T'ha passat mai que un dels teus amics et diu que jugar amb tu és avorrit? Doncs això és el que els passa a en Corbatetes i en Morrut, quan el tercer os, en Punxegut, els deixa per un patinet nou. Què faran? S'oblidaran d'en Punxegut? O serà ell qui no voldrà tornar mai més? Tornaran a jugar plegats els ossos amics?

imatge

Qui Què Què

Text: Olivier Tallec
Il·lustració: Olivier Tallec
Editorial: BiraBiro

Un llibre per jugar i no perdre's cap detall perquè, si no t'hi fixes bé, no sabràs respondre cap pregunta.

imatge

Aigua

Text: Anna Aparicio Català
Il·lustració: Anna Aparicio Català
Editorial: Babulinka Books

Hi havia una vegada, un petit poble al cor d'una vall. Allà tothom anava a la seva i no es preocupaven dels altres. Un dia va començar a ploure. Va ploure durant dies, setmanes i mesos. Un dia, la llebre Blanca va tastar la pluja i va comprovar que era salada. Va voler saber d'on venia l'aigua i alguns dels habitants d'aquell petit poble la van acompanyar. La resposta? Ni te la imagines!

imatge

Capgrossos!

Text: Susana Peix
Il·lustració: Sebastià Serra
Editorial: El Cep i la Nansa

Comença la Festa Major! Tothom està a punt! Però l'alcaldessa té una mala notícia per als capgrossos: si no són capaços d'organitzar-se millor durant la cercavila, no podran desfilar. Sempre fan massa xivarri i rebombori, i això fa que els nens que els volen seguir s'acabin perdent. Els capgrossos tenen tres dies per trobar-hi una solució!