Un llibre per a cada edat
Enllaços a les diferents pàgines
imatge

La Nuna sap llegir la ment

Text: Orit Gidali
Il·lustració: Aya Gordon-Noy
Editorial: BiraBiro

A vegades pensem una cosa però en diem una altra. La Nuna, amb les seves ulleres màgiques, sabrà tot el que pensen els seus amics i s'endurà més d'una sorpresa!

imatge

El monstre petit diu NO!

Text: Kalle Güettler, Rakel Helmsdal i Áslaug Jónsdóttir
Il·lustració: Áslaug Jónsdóttir
Editorial: Sushi Books

Al Monstre Petit no li agrada el Monstre Gran. Sempre que va a casa seva vol manar, li agafa tots els retoladors nous i no els hi posa la tapa, empaita altres monstres... Definitivament, no és un bon amic. Un dia, el Monstre Gran truca a la porta i el Monstre Petit haurà de ser valent.

imatge

Una casa per a en Max

Text: Junzo Terada
Il·lustració: Junzo Terada
Editorial: Corimbo

En Tabi és un ratolí que viu en una botiga petita en una ciutat petita. Cada dia l'endreça i la neteja. A la botiga hi ha moltes joguines i en Tabi es preocupa que totes trobin una llar per viure-hi. Però el Max, un gosset amb posat seriós i un collar vermell, no ho aconsegueix. En Tabi ho intenta tot, fins que un dia...

imatge

Pete el Gat. I love my White shoes

Text: Eric Litwin
Il·lustració: James Dean
Editorial: Lata de Sal

En Pete el Gat camina feliç i orgullós amb les seves vambes noves. Són blanques, però d'un blanc perfecte, perquè són noves de trinca. Bé, són blanques fins que entra en un camp ple de maduixes! De quin color seran les vambes després de trepitjar les maduixes? Un bon llibre per aprendre els colors en anglès i per aprendre que s'ha de continuar caminant encara que les coses no surtin com esperem.

imatge

Tots fem caca

Text: Taro Gomi
Il·lustració: Taro Gomi
Editorial: Blackie Books

 

Un llibre per ensenyar als més petits que els éssers vius tenim moltes coses en comú. Una d'aquestes coses és que tots mengem i necessitem treure del nostre cos el que no necessitem, és a dir, fem caca. Cada ésser viu la fa diferent, però, al final, no hi ha ningú que faci la caca millor que un altre.

imatge

Les butxaques de l'Angèlica

Text: Quentin Blake
Il·lustració: Quentin Blake
Editorial: Kalandraka

L'Angèlica Coll té un abric lila ple de butxaques. De cadascuna en pot treure els objectes més estranys i divertits del món. Amb ella no et pots avorrir mai! Què t'agradaria que tragués de la butxaca?

imatge

Bada Botó

Text: Anna Vega i Marta Camellas
Il·lustració: Ed
Editorial: Bellaterra

La Rita es desperta contenta. Es vol posar un vestit preciós, però li falta un botó. La Rita el busca i el busca, però no el troba. Potser la pots ajudar tu, cantant la cançó de "Bada Botó". La trobaràs en el CD que acompanya el llibre.

imatge

La Mariona i els seus monstres

Text: Oriol Malet
Il·lustració: Oriol Malet
Editorial: La Galera

Una paret blanca. Uns quants pots de pintura a terra… i la imaginació de la Mariona. Amb només aquests tres elements, la Mariona és capaç de muntar una gran història. Un àlbum sense text per imaginar i interpretar la història a partir de grans il·lustracions.

imatge

La llegenda del cavaller Sant Jordi

Text: Àfrica Fanlo
Il·lustració: Àfrica Fanlo
Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat

Aquest és un àlbum sense paraules. A través d'unes il·lustracions precioses, podràs explicar la llegenda de Sant Jordi a la teva manera. I la podràs començar i acabar com vulguis, una vegada i una altra.

imatge

Ioga

Text: Míriam Raventós
Il·lustració: Maria Girón
Editorial: Fragmenta

Pots fer moltes coses alhora? Pots parlar mentre camines amb una pilota als peus? Segur que sí! Aquest llibre t'ensenyarà com uns homes de l'Índia van mirar de fer una sola cosa, molt senzilla i natural, però, al mateix temps, complicada. Vols saber quina?

imatge

Els atletes

Text: Jaume Sañé i Cristina Broquetas
Il·lustració: Jaume Sañé i Cristina Broquetas
Editorial: Cossetània

Ets un fan del "Kukurota"? Doncs aquí tens un dels llibres de la seva col·lecció. Descobriràs tots els secrets dels animals que corren, que salten i els que tenen més força de tots!

imatge

Bona nit, Lluna

Text: Núria Albertí
Il·lustració: Mercè Galí
Editorial: El Cep i la Nansa
Poemes per llegir i escoltar per als més petits de la casa. Ideals per relaxar-se abans d'anar a dormir.