Un llibre per a cada edat
Enllaços a les diferents pàgines
imatge

Bada Botó

Text: Anna Vega i Marta Camellas
Il·lustració: Ed
Editorial: Bellaterra

La Rita es desperta contenta. Es vol posar un vestit preciós, però li falta un botó. La Rita el busca i el busca, però no el troba. Potser la pots ajudar tu, cantant la cançó de "Bada Botó". La trobaràs en el CD que acompanya el llibre.

imatge

La Mariona i els seus monstres

Text: Oriol Malet
Il·lustració: Oriol Malet
Editorial: La Galera

Una paret blanca. Uns quants pots de pintura a terra… i la imaginació de la Mariona. Amb només aquests tres elements, la Mariona és capaç de muntar una gran història. Un àlbum sense text per imaginar i interpretar la història a partir de grans il·lustracions.

imatge

La llegenda del cavaller Sant Jordi

Text: Àfrica Fanlo
Il·lustració: Àfrica Fanlo
Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat

Aquest és un àlbum sense paraules. A través d'unes il·lustracions precioses, podràs explicar la llegenda de Sant Jordi a la teva manera. I la podràs començar i acabar com vulguis, una vegada i una altra.

imatge

Ioga

Text: Míriam Raventós
Il·lustració: Maria Girón
Editorial: Fragmenta

Pots fer moltes coses alhora? Pots parlar mentre camines amb una pilota als peus? Segur que sí! Aquest llibre t'ensenyarà com uns homes de l'Índia van mirar de fer una sola cosa, molt senzilla i natural, però, al mateix temps, complicada. Vols saber quina?

imatge

Els atletes

Text: Jaume Sañé i Cristina Broquetas
Il·lustració: Jaume Sañé i Cristina Broquetas
Editorial: Cossetània

Ets un fan del "Kukurota"? Doncs aquí tens un dels llibres de la seva col·lecció. Descobriràs tots els secrets dels animals que corren, que salten i els que tenen més força de tots!

imatge

Bona nit, Lluna

Text: Núria Albertí
Il·lustració: Mercè Galí
Editorial: El Cep i la Nansa
Poemes per llegir i escoltar per als més petits de la casa. Ideals per relaxar-se abans d'anar a dormir.
imatge

Afortunadament

Text: Remy Charlip
Il·lustració: Remy Charlip
Editorial: Lata de sal

Afortunadament, el Ned rep una carta que el convida a una festa sorpresa. Desafortunadament, la festa es fa a Florida i ell viu a Nova York. Afortunadament, un amic li deixa una avioneta. Desafortunadament… Vols saber com continua?

imatge

Una família per a la Marina

Text: Jo Clegg
Il·lustració: Lalalimola
Editorial: Blume

La Marina és una gavina que viu en un parc. Cada dia, l'escombriaire li destrossa la casa a cops d'escombra. Un matí, en Busca, un gos salsitxa, l'anima a buscar una nova llar. Tots dos comencen a buscar la casa perfecta per a la Marina, juntament amb altres animalons que se sumaran a la recerca. Al final en trobaran una, però... serà la casa perfecta?

imatge

Troba un amic

Text: Maria S.Costa
Il·lustració: Maria S.Costa
Editorial: Elfos

L'Esquirol se n'ha anat a viure a la casa de l'arbre i té moltes ganes de fer amics. Per la seva part, el Conill viu ara en un altre cau i vol trobar un amic nou. Però per molt que busquen, no hi ha manera. Potser no ho fan bé? O potser no busquen en el lloc adequat? Com s'ho faran per trobar amics?

imatge

Sense tu

Text: Geneviève Côté
Il·lustració: Geneviève Côté
Editorial: Castellnou

Un dia, el conillet i el porquet, es van enfadar. I molt! El conillet va pensar que seria millor llegir un conte sense el seu amic, i el porquet va preferir fer galetes per menjar-les tot sol. Però, realment és millor jugar sol sense amics?

imatge

Santa Jordina

Text: Inés Macpherson
Il·lustració: Pilarín Bayés
Editorial: La Galera

Fa molts i molts anys, quan els mags i les bruixes encara existien, la Jordina volia canviar el món. El seu tiet Arnau l'havia ensenyat a muntar a cavall i a dominar l'espasa, dues coses que les nenes d'aquella època no feien habitualment. Un dia, un drac va arribar al poble veí i va segrestar dues noies i va cremar els conreus. La Jordina va voler lluitar contra el drac perquè volia ser cavaller, però el seu pare li va dir que les nenes no lluitaven i que el que havia de fer era aprendre a cosir. Què creus que farà la Jordina? Lluitarà contra el drac? Amb la història de la Jordina viuràs una llegenda de Sant Jordi molt diferent!

imatge

Sant Jordi i el drac

Text: Meritxell Martí
Il·lustració: Xavier Salomó
Editorial: Combel

Explica la llegenda que un drac molt dolent va atacar tot un poble i es cruspia la gent. Un dia, el seu menjar havia de ser la filla del rei, i aleshores... La història de Sant Jordi explicada als més petits amb un disseny molt atractiu.