Un llibre per a cada edat
Enllaços a les diferents pàgines
imatge

Horaci l'inuit. Estels

Text: Anna Espinach
Il·lustració: Oscar Sarramia
Editorial: Base

L'Horaci viu a les terres del nord, en un poblat inuit. La Sedna és la seva millor amiga. Al seu poble, el dia del vent és tot un esdeveniment, i tots els habitants fan volar estels. L'Horaci vol dur-hi l'estel més gran de tots, encara que no serà fàcil.

imatge

Clara i SuperAlex. El misteri de les joguines desaparegudes

Text: Santi Anaya
Il·lustració: Sess
Editorial: Estrella Polar

Atenció, que arriben l'Àlex i la Clara per resoldre qualsevol misteri i capturar els dolents més superdolents del món! A l'Àlex, li agrada que li diguin "SuperÀlex", però la Clara, tot i que té els cabells de foc, prefereix que la coneguin pel seu nom normal. En aquesta missió, hauran de desemmascarar el malvat lladre de les joguines que està causant el caos entre tots els nens del barri. Una nova col·lecció que no et pots perdre!

imatge

L'interrogant gegant

Text: Eulàlia Canal
Il·lustració: Sebastià Serra
Editorial: Animallibres

A l'hivern, tres germans decideixen fer una excursió per la muntanya. De sobte, un avió apareix al cel. Els dos pilots tenen ordres de llançar unes bombes sobre els nens, però un interrogant dibuixat a la neu els fa dubtar. Què faran els dos pilots? Compliran les ordres o es faran enrere?

imatge

Alana i Alada

Text: Bel Olid
Il·lustració: Mercè Canals
Editorial: Bambú

L'Alana tenia les cames tortes, però dues metgesses la van operar i van aconseguir redreçar-li els ossos. La seva recuperació és molt llarga i el pare li regala una cadernera petita que encara no sap volar. Totes dues es fan inseparables i afronten juntes la recuperació.

imatge

Diari secret de la Nenúfar i la Matoll

Text: Santi Anaya
Il·lustració:
Editorial: Estrella Polar

Súper, vols descobrir tots els secrets de la Nenúfar i la Matoll? Obre aquest diari i ajuda les elfes a completar-lo. Has d'estar preparat per tacar el diari de pintura, foradar-lo, mullar-lo o, fins i tot, arrencar-ne alguna pàgina. T'hi atreveixes?

imatge

Doctor de Soto

Text: William Steig
Il·lustració: William Steig
Editorial: Blackie Books

Què faries si fossis un ratolí ben petit, el teu ofici fos el de dentista i el teu pacient fos una guineu. El deixaries passar? Potser sí, perquè li fa molt mal un queixal, però, i si se't menja? El doctor De Soto i la seva dona es van trobar en aquesta situació i van prendre una decisió ben ferma. Potser la vols saber? Doncs, hauràs de llegir el llibre!

imatge

Els colors dels animals

Text: Alejandro Algarra
Il·lustració: Rocio Bonilla
Editorial: Edebé

Per què alguns animals tenen els colors tan brillants? Per què d'altres utilitzen els colors per camuflar-se? Per què les zebres tenen ratlles? Si vols saber les respostes, acompanya el Bru i la Irene en la seva investigació pel món animal.

imatge

El regal de mitjanit

Text: Hong Soon-mi
Il·lustració: Hong Soon-mi
Editorial: Tramuntana

La Llum i la Foscor han tingut cinc fills: l'Alba, el Matí, el Migdia, el Capvespre i la Mitjanit.  Mentre dormen, reben un regal del Temps que aniran descobrint quan despertin. Quan li toca despertar a la Mitjanit, ho fa molt espantada i necessitarà ajuda per poder superar la por. L'ajudarà algú?

imatge

Els cinc sentits dels animals

Text: Alejandro Algarra
Il·lustració: Rocío Bonilla
Editorial: Edebé

Si t'agraden els animals, t'agrada aquesta col·lecció de ciència i curiositat. En Bru i la seva germana, la Irene, t'explicaran com els animals utilitzen els cinc sentits. Descobriràs, per exemple, quins són els animals que tenen més desenvolupada la vista i quins són els millors amb l'olfacte.

imatge

Barzoolona. De safari per la ciutat

Text: Laia Falcón
Il·lustració: Jordi Duró
Editorial: La Galera

Coneixes Barcelona? Saps que hi ha amagats un munt d'animals? Has provat de trobar-los alguna vegada? Aquest llibre et proposa sortir a passejar en família per Barcelona i descobrir bèsties salvatges al bell mig del carrer o amagades a les façanes dels edificis. T'hi apuntes?

imatge

Hopi i els indis

Text: Josep Ll. Badal
Il·lustració: Zuzanna Celej
Editorial: La Galera

És l'hora de la migdiada. A l'internat Sharlok Holme tothom descansa, però la Balbina, no. Està amagada al seu laboratori secret. Està acabant un invent i no vol que ningú la molesti. Després de molts intents, la Balbina aconsegueix crear un mitjà de transport que vola! Ella, en Hopi i en Ferran viatjaran fins al poblat dels indis hopi, a Amèrica. Un nou cas els espera!

imatge

Jatakes. Sis contes budistes

Text: Marta Millà
Il·lustració: Rebeca Luciani
Editorial: Fragmenta

Fa molts i molts anys, van néixer uns animals molt peculiars i amb poders màgics. Vivien al sud-est asiàtic. La llegenda explica que encomanaven l'alegria i la bondat per allà on passaven. Els Jatakes narren les històries d'aquests animals exemplars, com la de la petita cotorra que va voler salvar els seus amics del bosc amenaçats per un incendi.