Resol els reptes de la Superbiblioteca!

Cada dia tindràs un nou repte! T'hi atreveixes?

Qui és el personatge misteriós?

 

És un conte clàssic que té dos protagonistes: dos germans que es queden sols al bosc i acaben trobant la casa més dolça que mai t'hagis imaginat. Ja saps de qui parlem, oi? Hi ha un booksúper que en parla.

 

 

Resposta: Efectivament, els personatges amagats eren Hansel i Gretel.

 

 

Aquest és un conte clàssic i agrada molt a l'Ishtar, que en parla així.

 

Reptes anteriors...

 

Quina portada de llibre és?

Ja fa molts segles que s'expliquen històries on els protagonistes són els animals, i acostumen a acabar amb un consell per a la vida. Saps com es diuen aquest tipus d'històries? La primera lletra és la mateixa que la de la Festa dels Súpers!

 

Resposta: Són les faules! Segur que en saps unes quantes.

 

 

La Jana te'n recomana un llibre.

 

Quina portada de llibre és?

 

Súper, saps a quin llibre correspon aquesta portada? És un llibre d'animals i ja saps quin és el programa del Super3 que més bé els tracta, oi? Va, si encara no saps quin és, busca'l aquí

 

Resposta: La portada corresponia al llibre "Els atletes", de la col·lecció de llibres de "Kukurota". Si t'agrada el programa, no et pots perdre aquest llibre. Aquí en trobaràs més informació.

 

 

I aquí pots mirar els programes del Kukurota !

 

Troba les 3 diferències

 

Aquestes dues portades semblen iguals, però no ho són. Ets capaç de trobar-hi les tres diferències?

 

 

Resposta: Comprova ara si has superat el repte! "Meravellosos veïns" és un àlbum preciós que et farà reflexionar: què li passa a un grup de veïns quan comencen a arribar-ne de nous i, a més, són diferents? Segur que vols saber-ne més, oi? Busca'l aquí

 

 

Quina portada de llibre és?

 

Fixa't bé en els dibuixos perquè t'ajudaran a formar el títol d'un llibre. Si no saps quin és, l'hauràs de buscar a la superbiblioteca 

 

 

Resposta: El títol del llibre és "El ratolí i la muntanya" i és una faula preciosa. Si en vols més informació, busca-la aquí

 

 

 

Qui és el personatge misteriós?

 

És un dels personatges més coneguts de la literatura universal. Viu en un asteroide, viatja per l'espai i, encara que ho sembli, no té cap regne. Ja saps qui és? Potser el trobes entre les recomanacions dels booksúpers 

 

 

Resposta: Segur que la sabies, súper! És el Petit Príncep! Molts booksúpers ens han recomanat la seva història. Mira què diuen el Jan i la Maria!

 

 

Qui és el personatge misteriós?

 

El personatge amagat va vestit sempre amb una samarreta de ratlles vermelles i blanques, porta ulleres i li agrada amagar-se entre la gent. El trobes? 

 

Resposta: El nom del personatge és Wally. Quantes vegades has jugat amb algun llibre a trobar-lo? A en Marc, li encanta fer-ho! Mira!

 

 

Quina portada de llibre és?

 

Súper, saps a quin llibre correspon aquesta portada? Primer hauràs de descobrir de quin animal es tracta, perquè amb el seu nom has de fer-ne el títol. Si necessites una pista, busca el llibre a la superbiblioteca

 

 

Resposta: La portada corresponia al llibre "Comptant lleons". És un àlbum amb unes il·lustracions meravelloses que ha captivat l'Eider i la seva amiga. Mira-ho aquí!

 

 

Troba les 3 diferències

 

Aquestes dues portades semblen iguals, però no ho són. Ets capaç de trobar-hi les tres diferències?

 

 

Resposta: Comprova ara si has superat el repte! Els contes clàssics sempre agraden. Aquí els trobaràs explicats de manera reduïda per quan tens poc temps per llegir. Si vols saber-ne més, mira aquí!

 

 

Quina portada de llibre és?

 

Fixa't bé en els dibuixos, i et donarem el nom de la persona que té les butxaques més màgiques de la superbiblioteca. Si et passeges per la nostra superbiblioteca, hi trobaràs el llibre.

 

 

Resposta: Efectivament, és l'Angelica! I el títol del llibre és "Les butxaques de l'Angèlica". Les seves butxaques són màgiques. Si vols saber-ne més, d'aquest superllibre, mira aquí.

 

 

Qui és el personatge misteriós?

 

Resol tots els casos que se li presenten, és un investigador infal·lible. Ja saps qui és? 

 


Resposta: Efectivament, el Detectiu Conan! La Mireia és una fan dels seus llibres! Mira com en parla aquí! I, mentre esperes el llibre, sempre pots mirar els capítols de la sèrie al Super3!

 

Qui és el personatge misteriós?

 

Va començar escrivint un diari, però ja en porta més de 10. Per què agrada tant? Si vols una pista, és un nom curt que comença i acaba amb la mateixa lletra. 

 

Resposta: El nom del nen és Greg, i, segurament, el seu diari és un dels més famosos del món. T'has llegit mai algun llibre de la col·lecció? Mira què en diuen la Mar i la Mireia .

 

Quina portada de llibre és?

 

Súper, saps a quin llibre correspon aquesta portada? És difícil, oi? Hauràs de remenar a la superbiblioteca

 

 

Resposta: La portada corresponia al llibre "El poder de l'Amabel", una història molt divertida per a aquells que comenceu a llegir cada vegada millor. Aquí en trobaràs més informació.

 

 

 

Troba les 3 diferències

 

Aquestes dues portades semblen iguals, però no ho són. Ets capaç de trobar les tres diferències?

 

 

Resposta: Comprova ara si has superat el repte! En aquest llibre trobaràs un bon recull de diferents dracs. Si t'agraden aquests animals, és perfecte per a tu.

 

 

En Martí també recomana un altre llibre de dracs. Mira!

 

Quina portada de llibre és?

 

Fixa't bé en els dibuixos que t'ajudaran a descobrir el títol del llibre amagat a la superbiblioteca. Si vols una pista, hauràs de buscar-la aquí 

 

 

Resposta: El títol del llibre és "La trompeta del cigne", i és una faula preciosa. Aquí en trobaràs més informació

 

 

 

Qui és el personatge misteriós?

 

Utilitza la seva vareta amb determinació i té dos amics que l'ajuden en tot. Has de ser ràpid com el llamp! 

 

 

Resposta: Sí, és Harry Potter! Una de les sagues més llegides del món. I les pel·lícules també van ser tot un èxit.

 

 

El consell de la Rita és llegir-te els llibres abans de veure els films. Aquesta és la seva recomanació

 

Qui és el personatge misteriós?

 

Com es diu el drac màgic que viu al fons del mar? Segur que saps la cançó i tot! 

 

Resposta: És clar, "Paf, era un drac màgic, que vivia al fons del mar..." Així comença el llibre i també la cançó!

 

 

A la Lluna li encanta aquest llibre! Mira! 

 

Quina portada de llibre és?

 

Súper, saps a quin llibre correspon aquesta portada? Pensa en natura! Si no el coneixes, busca'l a la superbiblioteca 

 

 

Resposta: La portada corresponia al llibre "Animals". Si t'agraden els animals, aquest és un llibre per a tu! Trobaràs més informació aquí 

 

Publicitat