Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

T1xC10 - Qui té raó?

Contingut per majors de 10 anys

Després de l'assaig de l'obra de teatre, alguns expliquen que tenen amulets de la sort. La Mònica, una agulla de pit; la Lara, una moneda... i en Toni diu a tothom que en Gabriel té uns calçotets de la sort! En Gabriel s'enrabia molt però és un bon amic i no explica que el Toni té un osset de peluix.
La família d'acollida de la Mònica se'n va, el cap de setmana. La Mònica no es vol perdre la funció i per tant s'ha de quedar a casa d'alguna de les seves amigues. L'Akira li diu que es pot quedar amb ella però de seguida s'adona que convidar la Mònica és com obrir la porta dels problemes. La Mònica no entén que hi ha fronteres que no s'han de travessar i quan ja està farta del mal humor de l'Akira arriba al punt de tafanejar-li el diari.
La Lara està desesperada. L'Akira i la Mònica es culpen mútuament del que passa i després s'enfaden amb ella quan intenta que arribin a un acord. I també hi ha tensió entre en Toni i en Gabriel. La Lara s'ha d'enfrontar a les amigues, a les baralles i al mal comportament de les noies. Mentrestant, a en Toni li toca demanar disculpes... A aquest pas, no sembla que l'obra de teatre es pugui representar!