Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

T1xC23 - La mentideta de la Lara

Contingut per majors de 10 anys

La Mònica s'està mirant el tauler d'anuncis de l'escola i veu que anuncien un torneig d'escacs. Es posa nerviosa i insisteix perquè la Lara hi participi. No fa gaire que la Lara els va dir que havia guanyat un trofeu d'escacs quan era petita. La Lara s'empassa saliva perquè sí, ho va dir, però era mentida. No en té ni idea, de jugar a escacs! D'altra banda, en Gabriel no ha fet els deures i ell i en Toni menteixen a la professora: li diuen que a en Gabriel li han robat la motxilla. En Gabriel se sent molt culpable i en Toni intenta desesperadament que es tranquil·litzi perquè al final la professora ho descobrirà tot.
L'endemà, encara que ho intenta, la Lara no perd ni una partida d'escacs! Guanya el torneig per pura casualitat! Però no pot viure tranquil·la sabent que ha dit una mentida a tothom. No accepta el trofeu i confessa a tota l'escola que ha mentit. Inspirats per l'honestedat de la Lara, en Gabriel i en Toni confessen la seva mentida. Tant la Lara com en Gabriel aprenen que dir mentides no val la pena i que sempre és millor dir la veritat.