Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

T1xC8 - El meu Martin

Contingut per majors de 10 anys

La Mònica s'ha enamorat bojament del Martin i està convençuda que ell sent el mateix per ella. La Lara i l'Akira intenten fer-li veure que el Martin, que té 19 anys, no s'ha fixat en ella; però la Mònica està convençuda que sí. A més, sap que no té nòvia i, per tant, creu que té moltes possibilitats.
En Toni se sent petit, que encara no ha crescut, i fora de joc. Pensa que sembla massa jove i que els còmics que li agraden són cosa de nens. El Martin l'anima a jugar a bàsquet i el convida a jugar amb ell i en Deon. En Toni es mor de ganes de fer el que faci falta per semblar gran. De cop, per primera vegada a la vida, la Mònica s'interessa per l'esport. La Mònica va a la sessió d'entrenament per donar suport a en Toni, però la veritat és que el que la motiva és una altra cosa... que es diu Martin. Decideix demostrar a tothom que ell se l'estima preguntant-li-ho. Per sort, els seus amics no deixen que faci el ridícul i aconsegueixen que no li ho pregunti. Al final resulta que el Martin no té nòvia. Té nòvio! El Martin és homosexual. Tots es queden una mica parats, però la Mònica està desfeta. A poc a poc, amb l'ajuda dels amics, s'adona que els seus sentiments eren unilaterals. Es recupera prou de pressa per, seguint el seu estil particular, trobar un altre focus d'interès. I en Toni... bé, descobreix que fins i tot als nois més grans i més guais els encanten els còmics.