Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

La història d'unes polseres molt especials

Avui hem començat l'InfoK amb la història de la Daniela, la Mariona i la Candela. Fan una cosa que potser molts heu fet: polseres. Però elles han recaptat un milió d'euros amb aquestes polseres i al darrere hi ha una història molt emocionant. La Candela estava ingressada a l'Hospital Sant Joan de Déu per culpa d'un càncer. Allà, una monitora li va ensenyar a fer polseres per distreure's. Llavors, un cap de setmana que va tornar a casa, en va ensenyar a fer-ne a la Mariona i la Daniela, que són les seves amigues del poble, de Benicarló. I elles, per ajudar la Candela, van decidir fer-ne més i vendre-les. La moda de fer "candeles", que així és com van batejar les polseres, es va estendre per l'hospital i, després, pertot arreu. Se n'han venut tantes que en tres anys han aconseguit un milió d'euros. Aquests diners es destinaran a investigar com curar el càncer infantil. Com us podeu imaginar, les nenes estan més que contentes!

Si vosaltres també voleu aprendre a fer les "candeles", al nostre blog hi trobareu un vídeo on elles mateixes us expliquen pas a pas com aconseguir-ho. I si el que voleu és comprar-ne o necessiteu qualsevol altra informació, podeu contactar amb elles a través de la seva pàgina a Facebook.