Súper, les invitacions per a la Festa dels Súpers On Tour de Barcelona, que es farà el 27 d'octubre a Barcelona, estan esgotades.

Si no has pogut aconseguir una invitació, recorda que el creuer té una segona parada al Tarraco Arena de Tarragona el 17 de novembre. Les invitacions per a Tarragona no es podran adquirir fins que no hagi passat la Festa de Barcelona. Estigues atent, súper, t'anirem informant!

Es farà un únic espectacle en dues sessions: una al matí i una altra a la tarda. Pots triar a quin dels dos vols anar, però només podràs assistir a un dels dos. A l'exterior del Tarraco Arena no hi haurà cap activitat.

L'espectacle tindrà una durada de dues hores on participaran els personatges del canal Super3. L'aforament és limitat i les localitats numerades. Això vol dir que necessites reservar prèviament les teves invitacions.

Abans de l'espectacle, podràs adquirir alguns dels productes del canal al punt de la Botiga del Super3: com el peluix del Mic, de la Nenúfar o la Matoll, l'últim disc de la família del Super3,...