Súper, les invitacions per a la Festa dels Súpers On Tour de Barcelona, que es farà el 27 d'octubre a Barcelona, estan esgotades.

Si no n'has pogut aconseguir, participa en el concurs "Superinvitacions". Hi ha 40 lots de 4 invitacions per veure l'espectacle de Barcelona. Per participar-hi només has de fer clic aquí.

I recorda que el creuer té una segona parada a Tarragona el 17 de novembre!

 

 

Enguany la Festa dels Súpers ve carregada de novetats. El seu format canvia i no es farà en un únic espai com en edicions anteriors, sinó que arribarà a diferents ciutats de Catalunya. Una altra de les novetats és que et caldran invitacions per poder-hi assistir. Si no en tens, no hi podràs entrar.

La Festa dels Súpers On Tour serà un gran espectacle de dues hores, sense les activitats exteriors d'altres anys. Es farà en un recinte tancat i, per tant, l'aforament serà limitat. La festa continuarà sent gratuïta, però et caldrà reservar invitacions mitjançant la web del Super3 per poder assegurar el teu lloc a l'espectacle. Cada persona en podrà reservar un màxim de 4 invitacions, de les quals 1, com a mínim, ha de ser per a una persona adulta.

El Super3 ha preparat un gran espectacle en què participaran tots els personatges del canal. A cada ciutat, es farà un únic espectacle en dues sessions: una al matí i una altra a la tarda. Només hi podràs assistir a un dels dos.

Si t'has passat tot l'estiu cantant les cançons de la família del Super3, estàs preparat per al viatge que emprendran el Pau, l'Àlex i la resta de membres de la família. Tots s'embarcaran al Supercreuer del karaoke, però només sabràs com finalitza el viatge si vas a la Festa dels Súpers On Tour. 
 

La primera parada de la Festa dels Súpers On Tour serà el 27 d'octubre al Palau Sant Jordi de Barcelona. Es farà un únic espectacle en dues sessions: una al matí i una altra a la tarda. A l'exterior del Palau no hi haurà cap activitat.

L'espectacle tindrà una durada de dues hores, en què participaran els personatges del canal Super3 i també alguns personatges dels dibuixos animats. L'aforament és limitat i les localitats numerades. Això vol dir que necessites reservar prèviament les teves invitacions.

Abans de l'espectacle podràs adquirir alguns dels productes del canal al punt de la Botiga del Super3: com el peluix del Mic, de la Nenúfar o la Matoll, l'últim disc de la família del Super3...

 
 


Si tens invitacions per a l'espectacle del matí, has de saber que les portes no s'obriran fins a les 9.30. Tindràs prou temps per buscar la teva localitat, perquè l'espectacle del Super3 no començarà fins a les 11. S'acabarà a les 13.15, aproximadament. Les portes del Sant Jordi es tancaran per poder preparar l'espectacle de la tarda.

Si tens invitacions per a l'espectacle de la tarda, has de saber que les portes no s'obriran fins a les 15.30. Com al matí, tindràs prou temps per buscar la teva localitat, perquè l'espectacle del Super3 no començarà fins a les 17.00. Acabarà a les 19.15, aproximadament.

L'espectacle estarà ple de música i aventures amb la Família del Super3 i un munt de sorpreses amb el "Mic", el "Dinàmiks", el "Rat Rank" i els dibuixos animats del canal.

Perquè et puguis situar, aquí tens un mapa del Palau Sant Jordi.
 

 

 

 

 

Súper, si tens invitació per a la Festa dels Súpers On Tour de Barcelona, aquí t'expliquem com pots arribar al Palau Sant Jordi.

Com arribar a la plaça Espanya?

Amb metro

Les dues línies de metro que arriben a la plaça Espanya són l'L1 i l'L3.

 

Amb els Ferrocarrils de la Generalitat

Hi ha 8 línies que arriben a la plaça Espanya:

L8        Barcelona Pl. Espanya – Molí Nou

S33     Barcelona Pl. Espanya – Can Ros

S4       Barcelona Pl. Espanya – Olesa de Montserrat

S8       Barcelona Pl. Espanya – Martorell enllaç

R5       Barcelona Pl. Espanya – Manresa

R50     Barcelona Pl. Espanya – Manresa

R6       Barcelona Pl. Espanya – Igualada

R60     Barcelona Pl. Espanya – Igualada

 

Amb RENFE

L'estació més a prop de la plaça Espanya és Sants-Estació.

 

Amb autobús

Hi ha un total d'11 línies d'autobús que tenen parada a la plaça Espanya:

27        Estació de Sants – Roquetes

65        Pl. Espanya – El Prat

79        P. Espanya – Avinguda Carrilet

109      Hospital Clínic – Polígon Zona Franca

165      Prat Exprés

D20     Pg. Marítim – Ernest Lluch

H12     Gornal – Besòs Verneda

V7       Pl. Espanya – Sarrià

 

Com arribar fins al Palau Sant Jordi?

Un cop arribis a la plaça Espanya, tens diferents opcions per pujar al Palau Sant Jordi:

A peu

Pots fer una passejada i utilitzar les escales mecàniques que connecten l'avinguda Maria Cristina amb l'avinguda de l'Estadi. Hauràs fet exercici abans de començar la festa!

 

Amb autobús

Hi ha dos autobusos que tenen parada a la plaça Espanya i que et portaran fins al Palau Sant Jordi: el 150 i el 13.

També pots arribar amb un altre autobús, el 55. Aquest, però, l'hauràs d'agafar entre el carrer Lleida i l'avinguda del Paral·lel.

 

Amb funicular

El funicular de Montjuïc té una parada a 15 minuts caminant del Palau Sant Jordi. Si t'agrada passejar en família, també és una opció molt recomanable! El funicular de Montjuïc connecta amb les línies L2 i L3 de metro.

 

I amb cotxe particular

Si a casa heu decidit anar al Palau Sant Jordi amb cotxe, et recomanem que hi accediu pel carrer del Foc, on trobareu fins a cinc zones diferents d'aparcament.

 

 

En aquesta festa, hi trobaràs serveis i espais per a súpers amb necessitats especials. Oblida't dels obstacles i passa-t'ho súper!

Al Palau Sant Jordi trobaràs zones reservades preferents per a tu i els teus acompanyants. Totes aquestes zones estan adaptades a les teves necessitats.

A l'entorn del Palau Sant Jordi, trobaràs places d'aparcament degudament senyalitzades. Les localitzaràs a prop dels accessos principals, a l'avinguda de l'Estadi i al Passeig Olímpic.

Tot el recinte està adaptat: hi ha unes localitats i zones reservades a la platea i a la tercera i la quarta plantes del Palau Sant Jordi especialment pensades per a tu. Quan arribis a la festa, les persones de l'organització et rebran i t'acompanyaran fins a aquestes zones.

Hi haurà servei de bar amb productes per a celíacs. Tots els lavabos del recinte estan adaptats.