La Festa dels Súpers

Els teus programes, a la festa

A la festa, t'hi esperen una pila de superactivitats, com les que t'han preparat els programes del Super3

 

El Mic, en Dani Jiménez del "Dinàmiks", "Una mà de contes", el Riff i el Flat del "Rat Rank", el Pau Ferran del "Kukurota", la Laia Servera de l'"InfoK", la Maria Salarich i el Lawrence Stanley del "Fish&Chips"... tots ells t'esperen a la Festa dels Súpers!

 

  • Rat Rank - El xou del Rat Rank

 

 

En aquest espai cantaràs i ballàs amb en Riff i en Flat, les rates amb més olfacte musical del Super3. Això si no ve cap gat a fer-los la guitza! Si apareix un llepa-raspes amb gana, en Riff i en Flat hauran de pensar idees amb l'ajuda dels súpers per espantar-lo. T'esperem a l'estand del "Rat Rank" per fer-la petar ben fort!

 

  • Dinàmiks - El repte

 

 

Acompanyat del Sr. Esquelet i d'un ajudant molt especial, en Dani Jiménez demostrarà que el treball en equip és un èxit garantit. També gaudirem de les divertides intervencions dels personatges que l'acompanyaran en diversos moments de l'espectacle. Un cop més, veurem que la ciència és divertida i sorprenent.

A l'estand del "Dinàmiks" et proposem nous reptes que fomenten la creativitat, l'habilitat i també el treball en equip.

Fins i tot durant l'estona d'espera la diversió hi està assegurada, amb experiments visuals que et sorprendran mentre fas cua.

Al final, hi haurà un "photo call" perquè et facis una selfie amb el Sr. Esquelet i amb el Dani. 

 

  • Fish&Chips - A l'escenari

 

 

La Maria Salarich i el Lawrence Stanley, del "Fish&Chips", seran a l'escenari de la Festa dels Súpers per convidar-te a cantar i ballar les cançons del nou espectacle dels SP3, "Sempre a punt", i del grup Xiula i el seu disc "5.472 m".

 

  • InfoK - Vine al plató!

 

L'"InfoK" instal·la el seu plató a l'Anella Olímpica del Parc de Montjuïc per donar veu a tots els protagonistes de la Festa. Però Laia Servera no serà l'única que farà les preguntes pertinents... al plató tindrà un públic especial que podrà preguntar als entrevistats: els súpers!

 

  • Kukurota - L'animal impossible

 

 

Un tigre amb cap de rinoceront i cua d'escorpí? Això és un animal impossible! Bé... impossible a la realitat, no pas a la imaginació, oi? Sabràs esbrinar i localitzar quins tres animals componen els animals impossibles que trobaràs a l'espai del "Kukurota"?

 

  • MIC - Vols veure el Mic?

 

Els Súpers més petits que tinguin ganes de compartir una estona amb el Mic i en Cincsegons, els trobaran al teatret de titelles de l'espai MIC. Amb la teva família, podràs veure a un espectacle de 15 minuts, amb titelles en directe, cançons i projeccions. I també podràs fer "Mac, mec, mic, toca't el melic!"

 

  • Una mà de contes - La imaginació està a les teves mans. Dibuixa la teva escola.

 

Súper, a l'espai d'"Una mà de contes" podràs inventar-te el teu propi conte.

 

 

Notícies relacionades