Els súpers i les famílies omplen la Festa dels Súpers de diversió i somriures el cap de setmana

Prop de 190.000 persones han gaudit de la Festa dels Súpers durant tot el cap de setmana. L'espectacle central de la Festa, l'han vist prop de 50.000 persones en les tres representacions que s'han fet a l'Estadi Olímpic. La transmissió de l'espectacle central de la Festa, aquest migdia a través del web del Super3, ha estat l'espai més vist en directe de tots els portals de la CCMA. Els súpers han enviat a través del web del Super3 i de l'app Super3Carnet un miler de fotografies amb les seves disfresses d'insectes. Els assistents a la Festa han optat majoritàriament pel transport públic, que ha funcionat amb total normalitat.

La Festa dels Súpers ha tancat la 21a edició consolidada com l'esdeveniment infantil més gran de tot Europa. Durant tot el cap de setmana, han passat pel recinte de l'Anella Olímpica del Parc de Montjuïc de Barcelona prop de 190.000 persones, que han pogut gaudir de les més de 150 activitats, repartides pel recinte de la Festa, de 50 espectacles, i conèixer, a més dels membres de la família del Super3, els presentadors de tots els programes del canal Super3, com el "Dinàmiks", l'"Info K", el "MIC", el "Fish&Chips", el "Rat Rank" o el "Kukurota".

Per Dani López, director del canal Super3, "l'èxit de la Festa ha estat possible, una vegada més, gràcies a l'esforç, la dedicació, la il·lusió i l'experiència de tots els professionals de la CCMA". Així mateix, també ha agraït "el compromís de les empreses i institucions que participen any rere any en la Festa". Finalment, Dani López ha destacat la implicació dels súpers i les seves famílies per convertir la Festa dels Súpers en l'esdeveniment infantil més gran d'Europa".

 

L'espectacle central de la Festa, tres cops a l'escenari

Un dels moments més esperats per petits i grans ha estat la resolució de la trama del Super3 a l'espectacle central de la Festa, que es va poder veure ahir dissabte al migdia i avui tant al matí com a la tarda. En total, l'espectacle l'han vist prop de 50.000 persones. L'edició d'avui del matí s'ha emès en directe per TV3 i el canal Super3 de manera simultània.

Els assistents a les tres representacions de l'espectacle han participat de manera entusiasmada per ajudar la família del Super3 a salvar el medi ambient. Gràcies a tots els súpers, la Nenúfar i la Matoll han pogut unir els seus poders per arrencar el fibló maligne i salvar els fruits de l'arbre màgic, i, amb ell, totes les plantes i animals del planeta. Un cop més, el Sr. Pla i el Rick, transformats en els malvats CO2 i CO3, no s'han sortit amb la seva.

L'espectacle també ha servit per estrenar en directe les cançons del nou disc de la família del Super3, "Tenim el poder". En aquest nou treball musical del Super3 canten per primera vegada els nous personatges de la família, com la Nenúfar, la Matoll o el 6Q. El disc conté deu noves cançons escrites per Marc Parrot, que configuren un treball ple de valors i continguts positius. "Tenim el poder", "Bum bum", "Pots comptar amb mi" o "El diari secret" són alguns del temes d'un disc que ha estat produït per la discogràfica Blanco y Negro i que acaba de sortir al mercat.

La sostenibilitat del planeta, la robòtica, la cuina o la importància de tenir algú al costat quan se'l necessita són alguns dels valors que presenta aquest nou disc del Super3. La cançó "Tenim el poder" és una crida a favor de tenir cura de la natura que ens envolta, interpretada per les dues petites elfes, juntament amb la resta de la família.

A més de l'espectacle principal, també han passat per l'escenari de l'Estadi Olímpic Dani Jiménez, del "Dinàmiks", amb l'espectacle "No marxi, Sr. Esquelet!; i la Maria i el Lawrence del "Fish&Chips", que han donat pas a un tast de l'espectacle "Sempre a punt", dels SP3, el grup musical del Super3; el Pau del "Kukurota", que ha present la màgica "Old Time Bakery" del Mag Edgard. Al llarg de la Festa, també hi han actuat els Xiula, amb els seus èxits "Verdura i peix", "Polls" i l'estrena de "Rispect"; la Coral de l'Escola Vedruna de Manlleu i Tona, i Ambauka, amb l'espectacle "Campi qui pugui". No hi ha faltat els espectacles relacionats amb la cultura tradicional catalana, com els  DumDumDum, els Trik Trak Tabalers d'Olot,  les exhibicions de l'Esbart Dansaire Castell de Tona i dels Dansaires de l'Hospitalet, el ball d'El Lleó i el Lleonet del Vendrell, la mostra acrobàtica i el taller dels Falcons de Vilafranca del Penedès. Així mateix, també hi ha hagut cercaviles amb les colles de geganters i de bastoners, i avui diumenge, la Festa ha finalitzat amb un correfoc infantil, a càrrec de la Federació de Diables de la Ciutat de Barcelona.

 

Gran seguiment a super3.cat

La transmissió de l'espectacle central de la Festa, aquest migdia a través del web del Super3, ha estat l'espai més vist en directe de tots els portals de la CCMA.

Gràcies al minut a minut, el visionat en directe i la publicació constant de fotografies enviades pels súpers, el web super3.cat ha mantingut una mitjana aproximada de 34.000 usuaris connectats al minut, amb prop de 230.000 planes vistes i 40.000 reproduccions.

La convocatòria que ha fet el Super3 perquè tothom vingui disfressat d'insecte a la Festa ha estat un èxit. Els súpers han enviat a través del web del Super3 i de l'app Super3Carnet un miler de fotografies amb les seves disfresses d'insectes per donar suport a la família del Super3.

 

1.000 nous carnets de súper

Un any més, els nens han pogut fer-se o renovar el carnet de súper i emportar-se'l a l'instant. Els dos dies de la Festa s'ha fet una edició especial i limitada del carnet Super3, que té la mateixa validesa i els mateixos avantatges que el carnet habitual.

En total, aquest cap de setmana s'han fet més d'un miler de nous súpers i 1.000 més han renovat el seu carnet.

 

Transport

El transport públic ha funcionat amb normalitat i el seu ús ha estat majoritari entre els assistents a la Festa per arribar a l'Anella Olímpica. A primera hora del matí d'avui diumenge, els autobusos llançadora tenien el cent per cent d'ocupació.

 

El vídeo de l'espectacle central de la Festa ja està disponible a super3.cat/festa.

 

 

 

 

Anar al contingut