Els SP3 al FAMILIARIA d'Empúries

Els SP3 amb l'espectacle "Sempre a punt", el 22 de juliol a les 19.00

PROPOSTA

FAMILIARIA és un esdeveniment lúdic, cultural, musical i gastronòmic que té la intenció d'acostar les famílies i els infants al jaciment arqueològic d'Empúries. L'esdeveniment inclou activitats diverses com tallers relacionats amb l'antiguitat, espectacles d'ambientació històrica, visites familiars guiades pel jaciment, concerts i tallers de cuina, música i dansa. FAMILIARIA es presenta com una gran festa de la cultura en família. El Super3 hi participarà amb el concert dels SP3: "Sempre a punt".

 

ENTRADES

Es podrà gaudir tot el dia i de totes les activitats per un preu de 12 euros (entrada gratuïta a menors de 5 anys). Les entrades que es comprin el mateix dia a taquilla tindran un cost de 15 euros. L'entrada inclou el concert dels SP3.

 

ACTUACIÓ

Els SP3 amb l'espectacle "Sempre a punt".

Els SP3 a la recerca de talent! La Mireia, la Joana i els Davids busquen els súpers que canten i ballen més bé arreu de Catalunya. Per això a cada concert -a més de cantar les cançons del Super3 amb els seus amics Albert, Nil, Joan, Cristina, Lorena i Aina- també conviden els súpers a pujar dalt de l'escenari a cantar i ballar amb ells. Els SP3 recorren els pobles i ciutats de Catalunya per conèixer de ben a prop tots els súpers que, com ells, estan sempre a punt per a la festa i la música! I quan els troben, no dubteu que els ho expliquen amb tots els detalls al Pau, l'Àlex, el Fluski, la Pati Pla i tota la Família.

 

DATA:  Dissabte 22 de juliol de 2017 a les 19.00.

LLOC:  Ruïnes d'Empúries.

           C/Puig i Cadafalch, s/n.  17130 l'Escala.