El Super3 anirà al European Balloon Festival d'Igualada

L'Àlex i en Pau no es volen perdre aquesta exhibició tan espectacular, que ha de reunir més de 50 globus aerostàtics a Igualada entre el 12 i el 15 de juliol

El Super3 anirà al European Balloon Festival d'Igualada

El European Balloon Festival torna a Igualada molt aviat, del 12 al 15 de juliol, i el Super3 no s'ho vol perdre. Què és, aquest festival? Doncs és la concentració de globus aerostàtics més important del sud d'Europa. Volem dir globus d'aquests que tenen un cistell on et pots ficar i sortir-ne volant!

Aquesta vegada n'hi haurà més de 50 i s'espera que unes 25.000 persones vagin a Igualada a veure com es munten, com s'inflen, com s'enlairen i tot l'espectacle que fan junts al cel. Per una vegada, el cel no serà només blau: tindrà mil colors. Quin espectacle!

Com que el Super3 no hi pot faltar, en Pau i l'Àlex hi aniran disposats a ensenyar dues coses importants a tots els súpers: com ser un bon explorador i com ser un bon astronauta. Els súpers podran participar en la demostració i decidir quin d'aquests oficis aventurers volen fer.

Això passarà el divendres 13 de juliol, un dels dies més forts del festival. Si hi vas, podràs participar en un munt d'activitats esportives i culturals, també anar a concerts de música o a tallers on sempre pots aprendre alguna cosa alhora que t'ho passes bé.