Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

El secret de Kells

Un film de Tomm Moore
Codirecció: Nora Twomey
Guió: Fabrice Ziolkowski
Música original: Bruno Coulais

Aventura, acció i perill esperen en Brendan, un noi de 12 anys que ha de lluitar contra els vikings i una serp déu per trobar un cristall i completar el llegendari llibre de Kells.

En Brendan treballa durament amb el seu oncle, Abbott Cellach, i els altres monjos, ajudant a reforçar les parets de l'abadia com a protecció contra les incursions dels vikings. Però una nova vida d'aventures comença amb l'arribada del germà Aidan i el seu gat. El famós mestre inicia en Brendan en l'art de la il·luminació: li desperta uns talents ocults i extraordinaris.

Per acabar el magnífic llibre, en Brendan ha de superar les seves pors més profundes en una recerca secreta que el portarà, per primera vegada, més enllà de les parets de l'abadia, fins al bosc encantat, on s'amaguen perillosos animals mítics. Aquí troba la fada Aisling, mig nena, mig llop blanc, que es convertirà en el seu millor amic i ajudant.

Però amb les terribles hordes vikingues a prop, ¿triomfarà en Brendan en la seva recerca per il·luminar la foscor i demostrar que la il·luminació és la millor fortificació contra els bàrbars?

Anar al contingut