La Festa dels Súpers

Concurs carnet, a la Festa 2017

Vols ballar a l'escenari de la Festa i aconseguir l'edició especial del carnet del Super3?

 

VOLS PUJAR A L'ESCENARI DE LA FESTA, AMB ELS DIBUIXOS ANIMATS DEL SUPER3?

Alerta, súper, perquè amb el teu carnet, bé sigui el físic o el virtual de l'app "Super3 Carnet", podràs participar en el Concurs Carnet i amb una mica de sort pujar a l'escenari amb els dibuixos animats del canal Super3 per ballar la cançó de la Festa.

Per participar-hi, només cal presentar el carnet en algun dels 4 punts d'informació de la Festa o dels 3 punts del Club Super3, i automàticament sabran si pots pujar a l'escenari.

Si no ets súper, els pares et podran donar d'alta en qualsevol dels 3 punts de Club, o amb el mòbil, i també podràs provar sort en el concurs.

En total pujaran 300 súpers a l'escenari al llarg del cap de setmana.

 

 

VOLS L'EDICIÓ ESPECIAL DEL CARNET DEL SUPER3?

Els súpers que vagin a la Festa podran aconseguir el carnet de súper a l'instant, ja sigui per donar-se d'alta al Club Super3 o per renovar-se'l. Els dos dies de la Festa es farà una edició especial del carnet Super3 als 3 punts del Club que estaran repartits per l'Anella Olímpica.

Aquest carnet d'edició especial funciona igual que els altres models de carnet de súper i té els mateixos avantatges, que podran fer servir des del mateix moment de rebre'l.

També en aquests espais podran conèixer de primera mà que és molt fàcil fer-se o renovar-se el carnet, amb l'alta en línia a través de super3.cat o de l'app gratuïta "Super3 Carnet".

 

Si vens a la Festa, aquí t'expliquem 10 coses que has de saber.

 

 

Notícies relacionades