Els In Crescendo a la plaça del Mercat de Varsòvia (Polònia)
Els In Crescendo a la plaça del Mercat de Varsòvia (Polònia)
Dissabte, a les 21.55, a TV3

"Som In Crescendo", un programa especial amb els guanyadors d'"Oh Happy Day"

Anem al concert amb què el grup va celebrar el primer aniversari, i els acompanyem de viatge per Europa

Abans que arrenqui la tercera temporada d'"Oh Happy Day", el 19 de setembre, escalfem  motors aquest dissabte amb "Som In Crescendo", un programa especial amb els guanyadors de la segona edició del concurs de corals i grups vocals de TV3.

"Som In Crescendo" ens convida al concert íntim i sofisticat que els In Crescendo van fer a l'Hotel Palace de Barcelona per commemorar el primer aniversari del grup, format expressament per participar a l'"Oh Happy Day".

També retrata les vivències del cor gaudint del premi que van guanyar a l''Oh Happy Day", una gira que els ha dut a tres ciutats europees: Rovinj (Croàcia), Zuric (Suïssa) i Varsòvia (Polònia),

A Rovinj, els In Crecendo van actuar davant més de 300 persones i van conèixer el Cor Josip Kaplan, guanyadors d'un concurs televisiu molt semblant a "OHD", a Zuric van actuar davant una nodrida representació catalana resident en aquella ciutat, i a Varsòvia van descobrir una ciutat monumental amb moltes reminiscències de l'època soviètica.

La música i les veus d'In Crescendo són el fil conductor del programa. Sentirem cançons com "Que tinguem sort", "Chandelier", "Autumn Leaves", "Fields of Gold" o "Puff era un drac màgic", interpretades en un entorn molt diferent del plató d'"Oh Happy Day" que els va donar a conèixer farà un any.

 

 

Anar al contingut