Dijous i divendres, a partir de les 09.00, en streaming

El 1r Simposi contra el "Bullying", a TV3

El Col·lectiu FU i la Fundació FC Barcelona organitzen una iniciativa amb l'objectiu de donar veu, sensibilitzar i arribar a una diagnosi sobre l'assetjament a les escoles

 

 

Dijous 27 d'abril i divendres 28 d'abril, TV3 emet en streaming exclusiu per internet el 1r Simposi contra el "Bullying" que organitzen el Col·lectiu FU i la Fundació FC Barcelona amb l'objectiu de donar veu, sensibilitzar i arribar a una diagnosi sobre l'assetjament a les escoles.

Un dels objectius del simposi és generar el Manifest Alan per reclamar una legislació que doni a les escoles i les famílies mecanismes adequats contra el "bullying". Aquesta iniciativa pretén que els centres educatius puguin actuar i prenguin un rol actiu contra l'assetjament escolar.

Els continguts del simposi giraran entorn de dos eixos: "Què està passant" i  "Com ho aturem". Les taules rodones comptaran amb la participació d'experts i entrevistadors com el locutor del programa de Catalunya Ràdio Estat de Gràcia, Roger de Gràcia; l'actriu de "Nit i diaClara Segura; la presentadora d'"Els matinsLídia Heredia i l'escriptora Lolita Bosch, que aquesta setmana va participar al programa de "La gent normal" dedicat a l'"Assetjament escolar" i recentment ha estat entrevistada al Tria33 i a Els Matins per la publicació del llibre "La ràbia", on explica com dels 14 als 17 anys va ser víctima de "bullying".

Les jornades es comentaran a Twitter amb el hashtag de Twitter #contraelbullying i seràn emeses en streaming exclusiu per internet.

 

 

 

 

Anar al contingut