Ariadna Oltra, a ".CAT".
Ariadna Oltra, a ".CAT".

Set finalistes de TV3 a la 20a edició dels premis Zapping

Els programes ".CAT", "Collita pròpia", "(S)avis" i "Una mà de contes"; la presentadora Helena Garcia Melero i els actors Sílvia Abril i Francesc Orella estan nominats en alguna categoria de la 20a edició dels premis Zapping d'enguany.

Televisió de Catalunya obté set nominacions als premis a l'oci audiovisual de qualitat, que atorga l'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya (TAC). L'acte de lliurament dels XX Premis Zapping es farà el dimecres 25 de febrer al CaixaForum de Barcelona.

El programa d'actualitat ".CAT" i el divulgatiu "Collita pròpia", de TV3; el cultural "(S)avis", del 33; l'infantil del Super3 "Una mà de contes", la presentadora Helena Garcia Melero, l'actriu Sílvia Abril i l'actor Francesc Orella són els set finalistes de Televisió de Catalunya que opten a endur-se un premi Zapping en les seves categories respectives.

El programa de TV3 ".CAT", presentat per Ariadna Oltra, competeix en l'apartat d'actualitat informativa i entrevistes amb els programes "El objetivo", de La Sexta, i "Viajando con Chester", de Cuatro.

Pel que fa a l'apartat de programes culturals, divulgatius i documentals, "Collita pròpia" de TV3, amb Francesc Mauri i Lídia Heredia, i "(S)avis", del 33, amb Josep Puigbó, competiran amb "Órbita Laika", de La 2 de TVE.

El programa "Una mà de contes", del Super3, és finalista de la categoria infantil, al costat de "Cocina con Clan", de Clan, i "¡Un, dos, chef!", de Disney Channel.

Helena Garcia Melero, d'"Els matins" de TV3, també és finalista als premis Zapping en l'apartat de presentadors, juntament amb Pedro García Aguado d'"Hermano mayor", a Cuatro, i Christian Gálvez de "Pasapalabra", a Telecinco.

Sílvia Abril és una de les actrius nominades, com a protagonista de la sèrie "39+1", de TV3, al costat de María Pujalte, per "Los misterios de Laura", de La 1 de TVE, i Megan Montaner, per "Sin identidad", d'Antena 3 TV.

A l'apartat que premia el millor actor, Francesc Orella és finalista per la seva participació en la coproducció  de TV3 "Prim: l'assassinat del carrer del Turco"; Ramon Madaula per "Isabel", de La 1 de TVE, i Eloy Azorín per "Sin identidad", d'Antena 3 TV.

Els premis Zapping són els únics guardons audiovisuals que es concedeixen a Catalunya per votació popular, en reconeixement a la qualitat, i no a l'audiència, per part dels socis de TAC i un jurat encapçalat pel president de l'associació, Josep Maria Guerra.

Anar al contingut