Divendres, a les 22.00, Cinema Maldà, Barcelona

S'estrena "A la puta strasse. 2º Acto"

El documental retrata la Barcelona underground que va desapareixent arran del tancament del bar " 2º Acto" situat al bell mig del barri gòtic. El primer llargmetratge d'Anna Cervera s'estrena el divendres 30 d'octubre al Cinema Maldà amb presència d'alguns dels seus protagonistes i la mateixa directora. Després es projectarà alguns dies també a Sant Feliu de Llobregat i a Palma.

El documental "A la puta strasse. 2º Acto", una producció de De Verité Produccions, SL, s'estrena aquest divendres al Cinema Maldà de Barcelona a les 22.00. Hi assistirà el protagonista, Emilio Gómez Regi, gerent del bar "2º Acto" durant vint anys i alguns clients habituals de l'emblemàtic establiment, com la pallassa Victoria Alcaraz, el fotògraf Max Messerli, el cantautor i fundador més desconegut de "La Fura dels Baus", Quico Palomar, i l'artista Nazario, parella del desaparegut escultor Alejandro Molina. L'estrena també comptarà amb la presència de la directora, Anna Cervera, els productors executius Angela Bosch i Santi Errando i de la presidenta de l'Associació de Veïns del barri Gòtic, Teresa Picazo.

 

Sinopsi
El temple de la bohèmia de Barcelona tanca les portes l'1 de novembre del 2013. Aquesta nit, els clients acudeixen al bar "2º Acto" situat al cor del barri Gòtic. L'Emilio és l'ànima del cau on s'han refugiat artistes i bohemis des de fa gairebé trenta anys. George Cervantes, considerat el guru del cultiu del cànnabis; Quico Palomar, el fundador més desconegut de La Fura dels Baus i cantautor somiatruites, o el Corvus, considerat el pintor més genial dels últims temps de Ciutat Vella, en són alguns dels parroquians. Els últims testimonis de la Barcelona underground.

 

 

 

 

Projeccions

Cinema Maldà, Barcelona
30 d'octubre, a les 22.00
6 de novembre, a les 22.00
4 de desembre, a les 22.00

CineBaix, Sant Feliu de Llobregat
21, 22 i 23 de novembre

CineCiutat, Palma
10 de desembre

 

Festivals
Festival Internacional de Cine Inusual de Buenos Aires, secció oficial Abycine
China Women's International Film Festival


Fitxa tècnica
Direcció i guió: Anna Cervera
Producció executiva: Santi Errando Mariscal, Àngela Bosch i Anna Cervera
Ajudants de producció: Berta Simó i Alejandro Gil
Direcció de fotografia: Gerardo García
Càmeres: Gerardo García, Alejandro Gil, Xavi Vara, Anna Cervera i Antoni Marchal
Muntatge: Eduard Miró
Muntatge de so: Hamid Martin
Durada: 70'
2015
Una producció de De Verité Produccions, SL.


Anna Cervera, direcció i guió
Llicenciada en Humanitats per la Universitat Pompeu Fabra, es dedica a la producció dins del món cultural i audiovisual. Són deu anys d'experiència impulsant projectes i dirigint equips humans, com a coordinadora i directora de producció. Destaca l'aposta pel Zoom, Festival Europeu de Cinema per a Televisió, actualment, un referent en el panorama dels festivals d'àmbit europeu.
L'any 2008 crea De Verité Produccions, SL. " A la puta strasse. 2º Acto" és el seu primer llargmetratge com a directora.



Més informació sobre el documental a Catalunya
Web Documentals TV3 
Subscriu-te al butlletí   
documentals@ccma.cat

 

 

Anar al contingut