Informació i entreteniment en temps de turbulències

Sempre endavant: l'èxit de la programació de tardor de TV3

Aquest setembre tornen a la graella de TV3 programes coneguts i celebrats, juntament amb cares noves. Donem la benvinguda a l'"spin-off" de "Merlí" i a noves temporades de "Persona infiltrada", "Joc de cartes", "El foraster", "Polònia"...

Aquest dimarts s'ha presentat als mitjans la programació de tardor de TV3, una programació que recupera els grans èxits de la temporada passada amb el valor afegit de produir una graella de qualitat en temps de coronavirus. Un condicionant que el director de TV3, Vicent Sanchis, ha volgut posar en valor: "El coronavirus ens ha posat a prova, la televisió no està igual que sempre. Les condicions són més dures i precàries, hem hagut d'adaptar-nos-hi, gravar i produir en condicions excepcionals i això dona un valor més alt al resultat final".

Amb el lema "Sempre endavant", aquesta temporada ens retrobem amb els programes diaris que ja van fer TV3 líder el curs anterior: "Els matins", "Planta baixa", "Cuines", "Tot es mou" i "Està passant".

Retorns esperats

Sanchis ha destacat el fet de poder recuperar de manera imminent a la graella la sèrie de les sobretaules "Com si fos ahir", sis mesos després que les emissions s'interrompessin a causa de la pandèmia. "Ha costat molt perquè les condicions de treball ara són molt més complicades", assegura el director de TV3, però el 21 de setembre la sèrie tornarà amb nous capítols.

Un altre programa molt esperat per l'audiència és "Polònia", que sí que es va poder continuar fent durant els mesos de confinament, amb algunes seqüències que els mateixos actors i actrius del programa gravaven a casa seva. El programa començarà la nova temporada el dijous, 17 de setembre.


La graella, dia a dia

La programació del "prime time" de TV3 presentarà com una de les grans novetats aquests mesos l'emissió de "Merlí, Sapere aude", l'esperat "spin-off" d'una de les sèries que més èxits ha donat a TV3, "Merlí". A continuació, s'emetrà "Al cotxe" i Quan arribin els marcians". Més endavant, el dilluns serà el dia de la nostra cita setmanal amb "El foraster", amb un nou format adaptat als condicionants en què ara s'ha de moure la vida pública.

El dimarts tornen els documentals de "Sense ficció". I el dimecres, l'"APM?" i  "Joc de cartes", amb una nova temporada que pren el relleu als programes d'estiu, que han aconseguit nivells d'audiència molt bons. Quan acabin els programes d'aquesta nova temporada de "Joc de cartes", s'estrenarà "Pop up xef", un "spin-off" del programa que presenta Marc Ribas, en què la cuina, el territori i l'entreteniment també seran protagonistes.

Els dijous tornarà el "Polònia" i nous capítols de "Persona infiltrada", amb nova presentadora, la Marta Torné. El divendres, "Zona zàping" i "La gran pel·lícula". I el dissabte recuperem "Preguntes freqüents", que ja va arrencar temporada aquest dissabte. Finalment, el diumenge, nous reportatges de "30 minuts" emetrem "Els meus fills", un format dels creadors d'"Els meus pares" que segueix tenint com a eix conductor la relació entre pares i fills, presentat també per Gemma Nierga.

Noves estrenes al gener

De cara al gener arribaran moltes novetats, programes i noves sèries que renovaran la proposta de TV3, com "El bolo", un programa que acostarà els artistes preferits dels catalans a les llars del país. O la sèrie "Buga buga", que mostrarà les trobades entre diferents personatges en un lloc comú: la bugaderia on porten a rentar la roba.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut