Barça

Els socis del Barça estan convocats a les urnes per escollir el nou president pels pròxims sis anys

Josep Maria Bartomeu, Joan Laporta, Agustí Benedito i Toni Freixa són els quatre aspirants a ocupar la presidència del FC Barcelona els pròxims sis anys. Des de primera hora del matí, TV3 i Catalunya Ràdio informaran de tot el que passi durant la jornada electoral al Camp Nou

Actualitzat

Aquest dissabte a les 9 del matí començaran les eleccions a Can Barça. Cinc anys després, els socis blaugrana tornen a triar president. Josep Maria Bartomeu, Joan Laporta, Agustí Benedito i Toni Freixa són els quatre aspirants a ocupar la presidència del FC Barcelona els pròxims sis anys.

Durant dotze hores podran votar els gairebé 110.000 socis. L'àrea de votacions és a l'esplanada, al mateix espai del referèndum per l'Espai Barça. Hi haurà 136 meses electorals, i dues mil persones vetllaran perquè la jornada sigui un èxit. TV3, Esport3 i el 3/24 en faran un seguiment especial.

Programació especial a TV3 i Catalunya Ràdio

La cobertura de la jornada electoral començarà al canal 3/24, que a partir de les 8.00 ja oferirà connexions en directe amb el Camp Nou, justament una hora abans que obrin les urnes. Jordi Sanuy al matí i Enric López Vilalta a la tarda seran els encarregats de fer arribar la informació que passi a l'estadi i a les meses electorals.

A les 13.30 començarà a TV3 i el canal Esport3 el primer especial del dia, "E15: les votacions". Bernat Soler, Xavier Valls, Lluís Canut i Jordi Borda des del plató situat al Camp Nou portaran les primeres dades de la jornada electoral. Els acompanyaran Jordi Grau a les urnes, Josep Maria Puig a la zona de candidats i Xavier Lemus a la zona d'activitats per als socis.

A les 14.30 serà al moment del "TN migdia" amb tota la informació esportiva en directe des de l'estadi del FC Barcelona amb Artur Peguera.

La programació continuarà a les 19.00 a l'Esport3 amb una segona edició d'"E15: les votacions". Bernat Soler i Xavier Valls compartiran taula amb Joan Poquí, redactor de "Mundo Deportivo", i Toni Frieros de l'"Sport". Lluís Canut serà a l'auditori on es comunicaran les dades de participació fins aquell moment.

A les 20.00, TV3 i Esport3 de manera simultània continuen amb una taula en què Soler i Valls reuniran els quatre candidats, Toni Freixa, Agustí Benedito, Joan Laporta i Josep Maria Bartomeu. Faran les primeres valoracions una hora abans que es tanquin les urnes. Al final del programa es faran públics els resultats del sondeig que ha fet TV3 i tot seguit començarà el "TN vespre" amb Artur Peguera en directe des de l'estadi.

Esport3 continuarà amb la programació especial de 21.00 a 21.55 amb "E15: l'escrutini". Bernat Soler i Xavier Valls i un membre de cada candidatura faran el primer anàlisis del sondeig acompanyats per Lluís Fatjó-Viles de l'empresa TNS que explicarà com s'ha fet i tota la mecànica.

A partir de les 21.55 i fins el final de la jornada TV3 i Esport3 comptaran amb més protagonistes del dia. En una primera ronda Soler i Valls tindran Antoni Bassas i Josep Maria Minguella. I a partir de les 23.00 la taula la formaran Xavi Bosch, Joan Vehils, Emili Gispert i Josep Maria Puig, que portarà tota la informació de les xarxes socials.

Els espectadors podran utilitzar l'etiqueta #EleccionsFCBTV3

Una vegada recomptats els vots, el president electe serà al plató per fer les primeres valoracions. I a més s'emetrà un vídeo amb imatges inèdites de tota la jornada dels quatre candidats.

Per la seva banda, Esport3.cat farà un seguiment, minut a minut de la jornada electoral  del FC Barcelona. Esport3 oferirà tota la informació en aquest especial on, des de l'indici de la campanya electoral a la presidència blaugrana, ha anat oferint tota l'actualitat que ha generat el procés per escollir el pròxim president del club.

Esport3.cat farà, al llarg de tot el dia, un detallat seguiment del ressò que tinguin a les xarxes les mencions als quatre candidats i un recull dels millors vídeos i àudios de la jornada. 

A partir de les nou del vespre, a la web i a l'aplicació d'Esport3, es podrà accedir al sondeig i a l'enquesta encarregada per TV3 i Catalunya Ràdio i seguir, en temps real, la marxa de l'escrutini. Tota la informació de la jornada electoral i la informació prèvia de la campanya es pot trobar en l'Especial Eleccions Barça 2015 de la web d'esports de Televisió de Catalunya.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut