Rodatge de la setena temporada de "(S)avis"

Rodatge de la setena temporada de "(S)avis"

El programa d'entrevistes en profunditat, dirigit i presentat per Josep Puigbó, enceta la setena temporada. Els protagonistes són personalitats que, des de la ciència, l'art, la fe, l'educació o el pensament, no només han viscut la nostra història recent, sinó que han contribuït a escriure-la.

Cada setmana coneixerem el testimoni i l'exemple d'un savi o sàvia que ha protagonitzat alguns dels moments més intensos del nostre passat més recent. Una conversa franca i profunda que descobreix aspectes íntims dels personatges sobre les seves vides i les circumstàncies que les han envoltades i s'interessen també per com contemplen el complex moment actual i les nombroses incògnites que planteja el futur.

Aquesta temporada convida a descobrir personalitats tant interessants i diverses com l'arquitecte Ricardo Bofill, el cronista de cinema Jaume Figueras, la pianista i compositora Leonora Milà, l'actor i director Josep Maria Pou, la sinòloga Dolors Folch, l'intel·lectual Aureli Argemí, el ginecòleg Santiago Dexeus, el mestre i pedagog Joaquim Arenas, la il·lustradora i pintora Carme Solé Vendrell, el monjo i historiador Hilari Raguer, el professor de banca i finances internacionals Robert Tornabell i el fotògraf i publicitari Leopoldo Pomés.

Una de les novetats de la temporada és el plató on s'han enregistrat les entrevistes. Després del Saló del Vigatà del Palau Moja i de la capella del Convent dels Àngels, a Barcelona -escenaris de temporades anteriors-, aquesta vegada l'equip del programa s'ha desplaçat a l'Espai Baronda, un antic edifici recuperat per l'ajuntament d'Esplugues de Llobregat, que va funcionar com a fàbrica de ceràmica entre finals dels anys 40 i els 90 del segle passat.

"(S)avis" -una producció associada de TVC amb la productora UNDATIA Comunicació- esdevé un autèntic testimoni audiovisual d'una generació que ha viscut alguns dels moments més intensos del nostre passat més recent. El programa s'emet els divendres pel 33, a les 22.10, i es torna a emetre per TV3 la nit dels diumenges.