Santiago Segura protagonitza "El Gran Vázquez"
Santiago Segura protagonitza "El Gran Vázquez"
Diumenge , a les 18.40, a TV3

Santiago segura és "El Gran Vázquez", a "Pel·lícula tarda"

La vida de l'historietista Manuel Vázquez, creador de "La familia Cebolleta", "Las hermanas Gilda" o "Anacleto, agente secreto"

Barcelona, anys seixanta. És primavera i en Vázquez respira la vida intensament. Els seus personatges -les germanes Gilda, Anacleto, la família Cebolleta...- triomfen entre els còmics de l'Editorial Bruguera. Mentrestant, el millor dibuixant d'Espanya gaudeix del que vol quan vol, no paga res, esquiva amb enginy els seus deutors, burla i tima els seus caps i es casa alegrement, col·leccionant una família rere una altra... fins que un gris comptable de la seva editorial decideix que l'ha de reconduir... No serà una tasca fàcil: pel genial dibuixant, la vida és una festa on es pot colar sense invitació. 

La pel·lícula mostra el dia a dia dels treballadors de l'Editorial Bruguera i ret homenatge a la comèdia espanyola dels anys seixanta.

La història d'un inadaptat social que es converteix en un antiheroi i provoca la simpatia de l'espectador.

FITXA TÈCNICA

Producció: Distinto Films, Tornasol Films i Castafiore Films, 2010
Director i guionista: Óscar Aibar
Director de fotografia: Mario Montero
Música: Mastretta
Intèrprets: Santiago Segura (Vázquez), Mercè Llorens (Rosa), Álex Angulo (Peláez), Enrique Villén (González), Jesús Guzmán (Manuel), Manolo Solo (Ibáñez) i Itziar Aizpuru (Paz)

 

Anar al contingut