El cuiner Antonio Romero ens prepara mussola en adob
El cuiner Antonio Romero ens prepara mussola en adob
De dilluns a divendres, a les 15.40, a TV3

Reobrim la cuina de TV3 amb noves propostes per portar a taula

Aquesta setmana, mussola en adob, braç de gitano de patata, tàrtar de salmó i bunyols de bacallà amb el cuiner Antonio Romero

El "Cuines" torna de vacances per acompanyar-vos cada migdia a TV3. I ho fa amb les propostes de l'Antonio Romero, el cuiner de la Taverna Suculent del barri del Raval de Barcelona, una gastrotaverna que respon a una clara tendència de consum.

Comença la setmana preparant mussola en adob, un peix de baix cost que al mercat trobem sovint pel nom en castellà, el "cazón", i que no hi falta a les fritures de peix a l'andalusa.

Dimarts, l'Antonio Romero ens cuinarà un braç de gitano de patata, un plat que havia caigut en desús, apte per a dietes sense gluten, i amb què ha traslladat a la taverna un plat típic dels estius de moltes cases.

L'endemà, un tàrtar de salmó, un peix molt ric en greixos omega-3, amb un assaonament que duu la firma de l'Antonio Romero.

I, dijous, últim dia del "Cuines" d'aquesta primera setmana, una recepta de cuina d'aprofitament: uns bunyols de bacallà boníssims.

Anar al contingut