De dilluns a divendres, a les 15.40, a TV3

Reobrim la cuina de TV3 amb noves propostes per portar a taula

Aquesta setmana, mussola en adob, braç de gitano de patata, tàrtar de salmó i bunyols de bacallà amb el cuiner Antonio Romero
El cuiner Antonio Romero ens prepara mussola en adob

El cuiner Antonio Romero ens prepara mussola en adob

El "Cuines" torna de vacances per acompanyar-vos cada migdia a TV3. I ho fa amb les propostes de l'Antonio Romero, el cuiner de la Taverna Suculent del barri del Raval de Barcelona, una gastrotaverna que respon a una clara tendència de consum.

Comença la setmana preparant mussola en adob, un peix de baix cost que al mercat trobem sovint pel nom en castellà, el "cazón", i que no hi falta a les fritures de peix a l'andalusa.

Dimarts, l'Antonio Romero ens cuinarà un braç de gitano de patata, un plat que havia caigut en desús, apte per a dietes sense gluten, i amb què ha traslladat a la taverna un plat típic dels estius de moltes cases.

L'endemà, un tàrtar de salmó, un peix molt ric en greixos omega-3, amb un assaonament que duu la firma de l'Antonio Romero.

I, dijous, últim dia del "Cuines" d'aquesta primera setmana, una recepta de cuina d'aprofitament: uns bunyols de bacallà boníssims.