Bunyols farcits de crema
Bunyols farcits de crema
De dilluns a divendres, 15.40, a TV3

Receptes de Pasqua al "Cuines"

El programa recupera receptes d'Albert Adrià, Joan Roca, Nandu Jubany, Ferran Adrià, Carles Gaig i Antoni Escribà

Aquesta setmana, "Cuines" recupera algunes de les receptes de Pasqua que han passat pel programa, cuinades per alguns dels nostres grans cuiners.

Començarem dilluns amb un bacallà de Quaresma segons la recepta de la mare, a càrrec del Carles Gaig, del restaurant Gaig de Barcelona.

Dimarts, el Joan Roca del Celler de Can Roca ens farà un suquet de tripetes de bacallà amb carxofes.

Dimecres, el Nandu Jubany, del restaurant Can Jubany de Calldetenes, ens prepararà unes postres per llepar-nos els dits: uns bunyols farcits de crema catalana.

Dijous serà el torn del Ferran Adrià. El xef de l'Hospitalet de Llobregat, ara al capdavant de la Bulli Foundation, ens proposarà uns farcellets de calamar amb brots de soja.

I acabarem la setmana amb l'Albert Adrià. El petit dels germans Adrià, ara al capdavant del Tickets i el Pakta, entre d'altres restaurants, ens proposa un mocador de xocolata blanca amb mus de xocolata.

I per dilluns de Pasqua, una bona dosi de xocolata amb la recepta d'ous de Pasqua d'Antoni Escribà, el fundador de la pastisseria Escribà de Barcelona, que ens va deixar l'any 2004. Una proposta per recuperar tradicions, i per homenatjar un dels grans noms de la pastisseria catalana.

Anar al contingut