De dilluns a divendres, 15.40, a TV3

Receptes amb estrella, al "Cuines"

Víctor Quintillà ens prepararà plats senzills i depurats, com unes endívies amb curri o un bonítol en escabetx
Bonítol en escabetx de cítrics

Bonítol en escabetx de cítrics

Aquesta setmana visita el "Cuines" Víctor Quintillà, xef del restaurant Lluerna de Santa Coloma de Gramenet. Ens prepararà plats molt depurats, senzills i deliciosos.

El Víctor és un gran cuiner i té el mèrit d'haver posat Sant Coloma de Gramenet en el mapa gastronòmic del país, gràcies a l'estrella Michelin que llueix. A més, el xef, que és un cuiner compromès amb la qualitat del producte i amb la reivindicació de la proximitat, pertany a la Xarxa de Km 0.

La primera elaboració serà dilluns: farà un sorell marinat sobre suc de "piparra", un bitxo típic del País Basc que gairebé no pica i que s'envasa amb vinagre.

L'endemà, el Víctor cuinarà unes endívies amb curri i pastanaga. Dimecres, el xef del Lluerna farà un porro confitat amb "migas" cruixents i suc de ceba rostida.

Finalment, dijous, el Víctor elaborarà un bonítol en escabetx de cítrics, per reivindicar un saníssim i deliciós peix blau sovint desplaçat per la fama de la tonyina.

Divendres 1 de maig, que és festiu, no hi haurà "Cuines".