Dilluns, a les 23.15, al 33

"[REC]4" dóna el tret de sortida al cicle "33 i cinema fantàstic" al 33

"[REC]4" obre aquest espai temàtic coincidint amb el Festival de Sitges

El cinema fantàstic arriba al 33 durant el Festival de Sitges. El 33 estrena una nova franja temàtica de dilluns a divendres i el primer cicle està dedicat al cinema fantàstic. La primera pel·lícula que podran veure els espectadors és "[REC]4" és el quart i últim film de la saga. Encara no estrenada a la televisió, aquesta pel·lícula Balagueró tanca el cicle infecciós de la saga i mira d'aclarir els orígens i els secrets que hi ha rere la plaga. Sense allunyar-se de la marca "[REC]", Balagueró  prepara a l'espectador una nova dosi de terror, aquest cop, situant la trama del film en un ambient angoixant i claustrofòbic: un vaixell. I això vol dir reviure l'angoixa i l'estrès dels films del passat, però ara en espais més petits i estrets en què el contacte físic és inevitable. La trama continua, el virus que fa tornar violents els personatges campa pel vaixell contagiant tothom. La lluita per la supervivència es torna una proesa gairebé impossible. La protagonista indiscutible, Ángela Vidal (Manuela Velasco), es rebel·la contra aquesta nova infecció i farà el possible per sobreviure a l'infern en què es troba. 

La pel·lícula, que va obrir el 47è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges 2014, va ser produïda per Filmax amb la col·laboració de Televisió de Catalunya.
 
Fitxa tècnica i artística
Director: Jaume Balagueró
Productora: Apocalypse A.I.E. i Castelao Pictures S.L., 2014
Guió: Jaume Balagueró i Manu Díez
Director de fotografia: Pablo Rosso
Música: Arnau Bataller
Intèrprets: Manuela Velasco (Àngela Vidal), Paco Manzanedo (Guzmán), Héctor Colomé (dr. Ricarte), Ismael Fritschi (Nic), Críspulo Cabezas (Lucas), Mariano Venancio (Capità Ortega), María Alfonsa Rosso (anciana), Cristina Aquino (Edwin), Javier Laorden (metge), Carlos Zabala (Goro) i Emilio Baule (Jesu).

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut