L' última aleta de l'any

"Quarts de nou" s'acomiada de la desena temporada amb un programa resum que homenatja els seus veritables protagonistes: els castellers i les persones vinculades al món de la cultura popular que han desfilat pel programa al llarg dels últims sis mesos. Aquest divendres, a les 22.55, al 33.

"Quarts de nou" ha viscut aquesta temporada castellera -la millor de la història- més a prop dels castellers que mai. A cadascuna de les diades, l'equip del programa ha seguit les passes d'un personatge i ha descobert la seva història personal i la seva relació amb els castells. Divendres, en un programa especial de resum, tornarem a compartir les seves il·lusions, els seus nervis i els seus esforços per tirar endavant les diades més emocionants de l'any i recordarem algunes de les seves històries i reflexions més íntimes al voltant del fet casteller.

Aquesta temporada, "Quarts de nou" també ha aprofundit en altres aspectes que van més enllà de tot el que passa a les places. El programa recuperarà els millors fragments dels reportatges que, al llarg dels últims sis mesos, han plasmat la dimensió social dels castells. Les càmeres del "Quarts de nou" han estat testimonis d'aquesta passió que s'hereta de generació en generació i que uneix persones de tota condició i procedència. Un vincle sovint compartit per famílies senceres, que arrela en els entorns més insospitats i que té un important paper com a eina d'integració social.

Tot això, en una temporada en què en Biel Duran ha ampliat els horitzons del "Quarts de nou", tot explorant el país a la recerca de les festes i tradicions més arrelades. El programa recordarà el seu pas per més d'una vintena de poblacions i la seva participació en costums i celebracions d'arreu del territori. Un viatge ric, sorprenent i divertit, sovint esgotador, però sempre ple d'emocions i coneixement, pel mapa de la cultura popular catalana.

CLIPS
ÚLTIMS CAPÍTOLS
Cerca vídeos del programa