Primeres imatges d"Els dies que vindran", amb participació de TV3

Ja ha sortit el tràiler d'"Els dies que vindran", la nova pel·lícula de Carlos Marques-Marcet amb participació de TV3, que presenta el relat d'una parella (David Verdaguer i Maria Rodríguez Soto) durant els nou mesos d'embaràs.

Carlos Marques-Marcet, el director de "10.000 km" i "Tierra firme", presenta el tràiler d'"Els dies que vindran", una pel·lícula que explora les dificultats de compartir amb l'altre l'experiència profundament transformadora del procés de l'embaràs. La Vir (Maria Rodríguez) i el Lluís (David Verdaguer) fa només un any que surten junts quan descobreixen que estan "embarassats". Durant nou mesos se seguirà l'aventura d'aquesta jove parella barcelonina, el gir enorme que farà la seva vida, les pors i alegries, les seves expectatives i realitats, que durant l'embaràs creixen.

Segons explosa el director:

És el relat minuciós d'aprendre a ser-ne tres quan no s'ha tingut temps d'aprendre a ser-ne dos.

El llargmetratge, que s'estrena als cinemes el 28 de juny, està protagonitzat per David Verdaguer i Maria Rodríguez Soto i produït per Lastor Media i Avalon P.C., amb el suport de l'ICAA, l'ICEC, i la participació de TV3 i Movistar+.

Marques-Marcet explica que:

Estàvem encara rodant "Tierra firme" quan ens vam assabentar que Maria Rodríguez Soto, actriu i parella de David Verdaguer, s'havia quedat embarassada. De seguida vam sentir el desig de fer una nova pel·lícula en què el cinema i la vida no es copiessin l'un a l'altre sinó que anessin de la mà. Ens va semblar el tancament natural a la trilogia accidental en què, des del 2014, hem reflexionat sobre la brutalitat del procés de ser pares.

"Els dies que vindran" va ser la gran triomfadora del 22è Festival de Cine de Màlaga. El llargmetratge va guanyar la Bisnaga d'Or a la millor pel·lícula, i les de plata, a la millor direcció i a la millor actriu per a Maria Rodríguez Soto. També va ser premiada amb el Premi Jurat Jove al millor llargmetratge de la secció oficial i el Premi Signis. Amb aquest film, Marques-Marcet repeteix l'èxit que ja va obtenir al Festival de Màlaga amb "10.000 km", la seva primera pel·lícula.

A més, el llargmetratge va ser nominat als premis Tiger i Signatures de l'International Film Festival de Rotterdam, al febrer d'enguany, on es va estrenar.

 

 

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut