21 i 22 d'octubre, CCCB, Barcelona

Primer Pitching Audiovisual Universitat - Indústria

El Clúster Audiovisual de Catalunya i les universitats catalanes han acordat posar en marxa el Pitching Audiovisual Universitat-Indústria, una plataforma que permetrà presentar davant de la indústria audiovisual els millors projectes en desenvolupament creats per estudiants universitaris.

Els dies 21 i 22 d'octubre se celebrarà el primer Pitching Audiovisual Universitat – Indústria organitzat pel Clúster Audiovisual de Catalunya i les universitats  amb estudis de comunicació. La primera edició tindrà lloc al CCCB de Barcelona.

Cada universitat catalana pot presentar 5 projectes, dels quals se'n seleccionaran un total de 27 per participar al pitching davant d'una seixantena d'empreses del món audiovisual català. S'adreça especialment als treballs de final de carrera de ficció, documental i nous formats audiovisuals.

L'objectiu de la iniciativa és facilitar la professionalització dels alumnes dels últims cursos de grau i màster de comunicació audiovisual i cinema, establir ponts de contacte entre la universitat i la indústria i detectar el talent emergent.

Les 12 universitats que participen en aquesta edició pionera són: Universitat Autònoma de Barcelona-UAB, Universitat de Barcelona-UB, Blanquerna Universitat Ramon Llull, Universitat Pompeu Fabra-UPF, Universitat Rovira i Virgili-URV, Universitat de Lleida-UDL, Universitat de Vic-UVIC, Universitat Internacional de Catalunya UIC, La Salle Campus Barcelona Universitat Ramon Llull, Universitat Abad Oliba CEU, Escola Universitària ERAM (Universitat de Girona) i Escola Superior Politècnica Tecnocampus (Mataró). Està previst que altres universitats s'incorporin al projecte properament.

 

Més informació sobre el documental a Catalunya
Web Documentals TV3 
Subscriu-te al butlletí 
  
documentals@ccma.cat

Anar al contingut