Entrevista

Un país que evoluciona ràpidament en un context local i global té protagonistes que volem escoltar. El curs polític, la cohesió social, la democràcia ciutadana, la seguretat, la cultura del país i els esports portaran al nostre plató els noms del moment.

VÍDEOS

Accent diacrític

El desempat. Són els àrbitres del cara a cara. Periodistes de solvència contrastada i professionals amb opinió que comentaran el Cara a Cara i l'actualitat amb visió crítica. 

Cara a cara

Matrimonis impossibles; parelles d'idees contraposades, que mai diries que veuries assegudes a la mateixa taula. Un expresident del Barça amb un rei de la televisió a Espanya; una directora de cinema hipster amb un músic activista. Aquelles converses que tots tenim a la feina, a casa o al bar, quan llegim els diaris o veiem les notícies, i en què tothom té un punt de vista diferent.

VÍDEOS

Esquetx

"Preguntes freqüents" comença i acaba amb l'humor i el sarcasme que caracteritzen Ricard Ustrell. "Enganxa-t'hi" obre el programa, un esquetx ple de sorpreses i "cameos" inesperats en els escenaris que marquen l'actualitat de la setmana. I tanquem el "FAQS" preguntant-nos si "Hem respost les teves preguntes?"

Cerca vídeos del programa