La setmana de Pilar Rahola

Pilar Rahola

Pilar Rahola

No ha fallat ni un dia i, segurament, no ho farà. Cada dissabte, Pilar Rahola ens porta l'última hora de l'actualitat informativa i ens explica com l'ha viscut ella, en primera persona.

L'anàlisi de Maiol Roger

Amb un toc d'humor i molta ironia, Maiol Roger analitza l'actualitat des d'un altre punt de vista, el seu.

Les FAQS de Quico Sallés

Quico Sallés s'entesta a dir que FAQS vol dir Fake new, Acció, Quicada i Sorpresa. Cada setmana ens en porta exemples.

Entrevista

Un país que evoluciona ràpidament en un context local i global té protagonistes que volem escoltar. El curs polític, la cohesió social, la democràcia ciutadana, la seguretat, la cultura del país i els esports portaran al nostre plató els noms del moment.

VÍDEOS

Accent diacrític

El desempat. Són els àrbitres del cara a cara. Periodistes de solvència contrastada i professionals amb opinió que comentaran el Cara a Cara i l'actualitat amb visió crítica. 

Cara a cara

Matrimonis impossibles; parelles d'idees contraposades, que mai diries que veuries assegudes a la mateixa taula. Un expresident del Barça amb un rei de la televisió a Espanya; una directora de cinema hipster amb un músic activista. Aquelles converses que tots tenim a la feina, a casa o al bar, quan llegim els diaris o veiem les notícies, i en què tothom té un punt de vista diferent.

VÍDEOS

Esquetx

Laura Rosel presenta "Preguntes freqüents"

Laura Rosel presenta "Preguntes freqüents"

"Preguntes freqüents" comença i acaba amb humor. "Enganxa-t'hi" obre el programa, un esquetx amb Laura Rosel ple de sorpreses i "cameos" inesperats en els escenaris que marquen l'actualitat de la setmana. I tanquem el "FAQS" preguntant-nos si "Hem respost les teves preguntes?"

VÍDEOS

Cerca vídeos del programa