JC Ortega

L'avi del Juan Carlos Ortega té incontinència. Però no pas la pròpia de l'edat. Incontinència verbal. No calla ni sota l'aigua i es desespera de tal manera quan veu el programa que no se'n pot estar de connectar amb nosaltres des del sofà de casa seva. Creuem els dits perquè no se'ns escapi de les mans.

La motxilla d'en Quico

En Quico Sallés té una motxilla de la qual no se separa mai. Tots dos recorreran Catalunya, recollint testimoni dels fets més actuals. Visió crítica i capacitat d'observació es passejaran pel plató, per respondre les preguntes de l'Ustrell.

Entrevista

Un país que evoluciona ràpidament en un context local i global té protagonistes que volem escoltar. El curs polític, la cohesió social, la democràcia ciutadana, la seguretat, la cultura del país i els esports portaran al nostre plató els noms del moment.

VÍDEOS

Accent diacrític

El desempat. Són els àrbitres del cara a cara. Periodistes de solvència contrastada i professionals amb opinió que comentaran el Cara a Cara i l'actualitat amb visió crítica. 

Cara a cara

Matrimonis impossibles; parelles d'idees contraposades, que mai diries que veuries assegudes a la mateixa taula. Un expresident del Barça amb un rei de la televisió a Espanya; una directora de cinema hipster amb un músic activista. Aquelles converses que tots tenim a la feina, a casa o al bar, quan llegim els diaris o veiem les notícies, i en què tothom té un punt de vista diferent.

Esquetx

"Preguntes freqüents" comença i acaba amb l'humor i el sarcasme que caracteritzen Ricard Ustrell. "Enganxa-t'hi" obre el programa, un esquetx ple de sorpreses i "cameos" inesperats en els escenaris que marquen l'actualitat de la setmana. I tanquem el "FAQS" preguntant-nos si "Hem respost les teves preguntes?"

Cerca vídeos del programa