"Preguntes freqüents" és el nou programa de TV3 que vol entretenir i informar els espectadors el cap de setmana. Amb l'objectiu de donar resposta a totes les qüestions que es plantegen els espectadors, cada dissabte a la nit Ricard Ustrell buscarà en directe les claus de l'actualitat per entendre-la millor, amb un to amè i distès.

El programa, que jugarà amb elements informatius, debats, tertúlies, entrevistes i entreteniment, oferirà una nova manera de tractar els problemes que ocupen i preocupen els catalans, des d'una perspectiva diferent.

Cada setmana, el conductor s'envoltarà de col·laboradors i convidats per analitzar la realitat catalana des d'un nou punt de vista que combina la informació més rigorosa i l'anàlisi de l'actualitat, amb humor i entreteniment, donant veu als protagonistes.

Ricard Ustrell, que és al capdavant d'"El suplement" de Catalunya Ràdio, presentarà el programa. L'acompanyaran Maiol Roger, Leo Margets, Quico Sallés i Juan Carlos Ortega, que cada setmana passaran per "Preguntes freqüents" per donar resposta a les qüestions que es plantegin en aquest programa de TV3 amb la col·laboració d'El Terrat.