Una onada gegant tomba el "Posidó".
Una onada gegant tomba el "Posidó".
Dissabte, 23.40, a TV3

"Posidó", un creuer de luxe i una onada gegant

"Remake" de la popular pel·lícula dels anys setanta. Un luxós transatlàntic, la nit de Cap d'Any, rep l'impacte d'una onada gegant

Durant la nit de Cap d'Any, en el transatlàntic de luxe "Posidó" se celebra una magnífica festa en el saló de ball principal. Mentre els passatgers brinden amb el capità per rebre el nou any, el primer oficial que és al pont veu una onada gegant i inicia una maniobra per esquivar-la. Però és massa tard i l'impacte és tan brutal que fa bolcar el vaixell. Els passatgers i tripulants s'hauran d'ajudar entre ells per sobreviure al naufragi enmig de la foscor de la nit i del caos generat per l'accident.

Amb "Posidó", el director alemany Wolfgang Petersen s'especializa definitivament en èxits de taquilla l'acció dels quals passa al mar. ("El submarí", 1981 i "La tempesta perfecta", 2000.)

FITXA TÈCNICA

Idioma versió original: anglès
Producció: Warner Bros. Pictures, Virtual Studios, Radiant Productions, Next Entertainment, Irwin Allen Productions, Synthesis Entertainment i Eyetronics USA, 2006 (Estats Units)
Direcció: Wolfgang Petersen
Durada: 94 minuts
Guió: Mark Protosevich, basat en la  novel·la de Paul Gallico
Fotografia: John Seale (color)
Música: Klaus Badelt
Intèrprets: Josh Lucas (Dylan Johns), Kurt Russell (Robert Ramsey), Emmy Rossum (Jennifer Ramsey), Jacinda Barrett (Maggie James), Richard Dreyfuss (Richard Nelson), Kevin Dillon (Lucky Larry)

Anar al contingut