Dijous, a les 21.55

Al "Polònia" d'aquesta setmana hi haurà un retrobament molt especial

A més, Mariano Rajoy es reuneix amb Felip VI per parlar de l'investidura i Miquel Iceta ha de resistir la pressió per l'abstenció

Aquesta setmana, al "Polònia", Artur Mas (David Marcé), Alícia Sánchez-Camacho (Agnès Busquets), Pere Navarro (David Olivares) i Josep Antoni Duran i Lleida (Xavi Serrano) tornaran a veure's les cares, ara que estan tan de moda els retrobaments, després d'haver quedat fora de la primera línia de la política.
D'altra banda, Felip VI es reuneix amb Mariano Rajoy (Queco Novell) per tal de consultar-li si compta amb prou suport per a la propera sessió d'investidura i Miquel Iceta (Ivan Labanda) intenta resistir les pressions del PSOE perquè s'abstingui a la investidura de Rajoy.
També hi haurà al programa els Manel, que faran una visita a Carles Puigdemont (Queco Novell) per animar-lo i Helena García Melero (Gemma Deusedas) i Marc Giró entrevistaran el protagonista de la polèmica d'aquesta setmana al Born: el cap de Franco (Manel Lucas). A més, descobrirem perquè en Bob Dylan no agafa el telèfon.